waldziu22 - brzmi interesujaco! a co konkretnie miales?
meles - sluzbowy tez mam na WOT - pomimo ze fwd to dzisiaj tez sie fajnie slizgal
Tymon - sorry - koloru innego nie ma - musi byc widac,nie?
Dixi - pewnie ze tak. A jak jeszcze sobie ulatwiasz to jezdzenie bokiem, to tym wieksza przyjemnosc i jakos nie bede sie przejmowac ze cokolwiek sprofanowalam
valdi80 - mielismy taki projekt chcielismy przelozyc to wszystko do C5. Niestety - furmanka kasy
SmasherE30 - silniczek poszedlw dobre lapki i serducho bije dalej
BM6 - jasne ze sie znajdzie!!!!! Ale tylkopod warunkiem, ze bedziesz stac tuz kolo auta
Sosen - pewnie ze damy rade!! po prostu - dasz mi wygrac, bo kobietom sie ustepuje przeciez, nie? hahahahaah
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Sty 2009 Skąd: Mielno(Koszalin)
Wysłany: 2010-01-06, 17:09
Łukasz napisał/a:
MCGUMA napisał/a:
Pozdrawiam serdecznie,ale silnik to profanacja auta...jest duzo silnikow BMW ktore podołały misji...ale Twój wybór.Po prostu zabiłaś je
Po prostu przestań farmazonić, na czole jeszcze sobie szachownicę wytatuuj
co za fanatyzm....
a Ty może zmień auto,bo przez takich zapewne jak Ty jest opinia w PL jaka jest...(miło jest dowalić komuś ?)zastanów się co piszesz i sam sobie wytatuuj na czole nie powiem co.Pozdrawiam
Ja cenie BMW za silniki i nie wyobrażam sobie innego motoru pod maską i tyle.
To co robi Karolina to jej sprawa,ja wyrażam swoją opinie i Tyle..Fajnie,ze kobieta driftuje i chwała jej za to
_________________ Do kultowej jazdy e32 735i,a do zabaw po mieście e30 m50b25
Jakby wszyscy mieli tak pozamykane poglądy to byśmy jeszcze w epoce Flinstonów siedzieli.
Karolina odważyła sie na ciekawą opcję jak najbardziej odpowiednią do tej zabawy. BMW nie posiada w ofercie silnika, który lączy w ten sposób moc, moment, prostotę i wytrzymałość. Zaawansowanie techniczne najlepszych silników BMW jest paradoksalnie przeszkodą w uzywaniu ich w takim sporcie, gdzie jedną z bardzo ważnych rzeczy są koszty eksploatacji.
Mam BMW, mam też auto japońskie, miałem francuskie i uważam, że trzeba mieć otwartą głowę na inne horyzonty, a nie zamykać się w swojej małej komórce z napisem BMW, która jest tylko cząstką motoryzacji.
Wysłany: 2010-01-09, 14:28
A będzie LPG? Bo jak nie to cały projekt nie ma sensu
A tak na poważnie, to super, że powstaje tak nietypowy projekt, a jeszcze fajniej, że inicjuije go kobieta Dźwięk z pewnością będzie powalał, osiągi także... No i umiejętności za kółkiem też zapewne niczego sobie.
Mam nadzieję, że zobaczę auto na zawodach driftingowych w Poznaniu
Powodzenia
waldziu22 - brzmi interesujaco! a co konkretnie miales?
stare dzieje, jak tylko prawko zrobilem, kupilem Fiata 125p, i wrzucilem silnik Od DATSUNA , niestety nie umiem wrzucac fotek.. niby tylko 40koni wiecej niz zwykły fiat ale dla mnie to juz było HOP w przód.:D ehhhh,
_________________ wszystko można...ale nie zawsze wypada.
wylatał swoje, buda juz miala dosc, a nie opłącalo się juz tego utrzymywac. i silniek do garazu , auto na zyletki... czego do dzis dzień zaluje...:P bo jeszcze by się szoł w miasteczku starym kredensem zrobiło:)
_________________ wszystko można...ale nie zawsze wypada.
Karola_drift, pozazdrościć projektu, zapału i umiejętności
Według mnie żadna profanacja. Skoro ten silnik bardziej spełnia jej oczekiwania
to why not?
Liczę, że w tym roku zobaczę na żywo a i poznam koleżankę