Tak w skrócie... wyszło ze mam problemy ze zdrowiem.
Bede musiał jezdzić na jakies badania i moze cwiczenia, a co najwazniejsze musze unikac "ataków" na kregosłup, przez to jestem zmuszony jak najszybciej zrezygnowac z pracy jaka aktualnie wykonuje, co zostawia mnie bez srodków finansowych na realizowanie projektu, pomijajac juz to ze planuje isc na studia w tym roku.
Jednak boli mnie to ze musiałbym sie tak z nia roztac, bo wszystko miałem juz zaplanowane do ostatniej nakretki
Poza tym szkoda mi jej sprzedawac za takie grosze i wpadłem teraz na pomysł zeby ja poprostu tylko narazie zarejestrowac a projekt ciagnąć nawet dwa- trzy lata lub wiecej. Zawsze jakos wykombinuje na te opłaty OC i bede mial przy czym sobie majstrowac...
Wiem ze jak ja sprzedam to bede bardzo załował i rozchoruje sie znacznie bardziej, bo brak witaminy E30 to dla mnie udreka
Musze przespać się z tym wszystkim i do końca tygodnia podejmę decyzję... oby własciwa.
Pozdrawiam!
też jest to jakiś pomysł, zawsze co jakiś czas możesz dać ogłoszenie na forum , że potrzebujesz jakiejś głupoty, a myślę, ze jest wielu takich co mają pełno niepotrzebnych gratów i chętnie Cie wspomogą przy odbudowie auta i podrzucą co nieco za dobre słowo i flaszkę
Będzie dobrze, ale fakt - zdrowie najważniejsze - jeżeli masz przez auto zaniedbać rehabilitację to nie zastanawiaj się ani chwili.
Wysłany: 2008-04-10, 13:37
Melis nie sprzedawaj. Tak jak piszesz, zarejestruj opłać i niech sobie spokojnie stoi. Opłaty nie są duże więc spokojnie dasz rade i powolutku niech się robi.
Wysłany: 2008-04-10, 16:32
Adi napisał/a:
Melis nie sprzedawaj. Tak jak piszesz, zarejestruj opłać i niech sobie spokojnie stoi. Opłaty nie są duże więc spokojnie dasz rade i powolutku niech się robi.
Stoi cicho, jeść nie woła, to po co sprzedawać Poza tym, na opłaty zawsze cos wyskrobiesz Nie sprzedawaj
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Wysłany: 2008-04-12, 21:36
eh................dzis tak sobie na nia popatrzyłem i nie moge jej tego zrobic... To ja uratowałem ją przed zabiciem i bede trzymał sie mojego projektu..., także: SPRZEDAŻ NIE AKTUALNA
Co wiecej uparłem się ze jednak bede robił wszystko sam (oprócz spawania), bo nie sztuka jest oddawac ja z rak do rak, bulic kase a potem lans ze sie odpicowało e30... moze i cos nie wydzie super mega profi ale radocha ze własnorecznie to zrobie da mi wiecej satysfakcji
Dałem sobie termin do 16 lipca 2009r... Oby tylko czasem wpadły akies grosze i sie uda.
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez Melis 2008-04-12, 21:39, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2008-04-22, 22:39
Tak jak pisałem Etunia została. Jest juz zarejestrowana, opłacona i śpi sobie spokojnie w garażyku
Dzis dotarł do mnie migomat i jutro juz może coś się bedzie działo jak znajdę czas... bedą oczywiście też fotki. Troche mam doła ze ten sezon nie wypali, ale jesli uda sie zrealizowac mój pomysł na nastepny rok to jestem przekonany ze banan na sam jej widok bedzie utrzymywła sie dłuuugo...
Mam mały dylemat z zawiecha... na tył już czekaja zółte twarde KONI, a na przód Bilstein B6 w stanie dobrym i posiadam jeszcze sportowy żółty KONI i zastanawiam sie czy nie sprzedać Bilsteinów i zakupić jeszcze jednego KONIka do kompletu bo jest o skróconym skoku wiec było by fajniej...
24.04 -Dzisiejszy poranek wygląda tak:
Przejechała do drugiego garażu, gdzie odbedzie sie dalsze rozkręcanie (dużo nie zostało ), walka z rdzą, konserwowanie etc.
Brzydki pas tez juz zniknął...
Od dołu:
07.05 - Od dzis reszta prac owiana tajemnicą...
CDN...
Ostatnio zmieniony przez Melis 2008-05-08, 00:04, w całości zmieniany 3 razy
heh, moja eta.......... , uratowana, teraz tez mam polaris metallic ale e24 hehe, co do ustalen kolektory fakt, moja wina, ale o wiazce nie pamietalem , moge ja ci wyslac free, hmm, oponki miales zabrac tez ja o nich nie pamietalem bo po paru glebszych bylem, ale leza ciagle w garazu jak cos to wpadaj i zabieraj , powodzenia i pozdro
_________________ pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez stoker 2008-05-18, 13:08, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-05-18, 13:38
Gratuluje stoker zrealizowania zakupu e24!
Wpadne po te klamoty, może w przyszły weekend (jeszcze sie zgadamy), bo w sumie bardzo jestem ciekaw Twojej nowej laleczki...