Auto naprawde konkret, powiedz tylko gdzie znalazles silnik i ile powinienem na taki szykowac?
tak jak pisalem na allegro silnik od 4- do .....tys ja dalem kiedys 4300 plus graty dodatkowe itp wyszlo min10tys, teraz ceny ponoc troche podskoczyly w tym momecie bracia Jagielo z Lodzi maja do sprzedania ten silnik (jezdzil w e36 compakcie, silnik. osprzet wydech i jeszcze kilka gratow) krzycza 13tys
[ Dodano: 2007-08-17, 23:48 ]
kolejny dzien znecania sie nad biedna e36 jakis czas temu dostala sie w moje rece maszynka do rozpychania nadkoli kolegi z forum luka325 (jak cos to pisac do niego)
Shot with C150,D390 at 2007-08-17
dobra sprawa (poczatkowo nie moglem miec 245 opony na 18 calowej feldze bo mi ocieralo po korekcie jest ok, fajna maszynka bo nie trzeba na takie blotniki walic kilogramami szpachli, jezeli pokrywa lakiernicza nie ejst zla to moze obyisc sie bez malowania bo nie zawsze lakier peka
Shot with C150,D390 at 2007-08-16
[ Dodano: 2007-08-17, 23:49 ]
wreszcie sie zebralem i auto powoli rozbiera sie do malowania
[ Dodano: 2007-08-17, 23:50 ]
[ Dodano: 2007-08-17, 23:54 ]
[ Dodano: 2007-08-17, 23:55 ]
obczyscilem juz prawie wszystkie newraligiczne punkty i nie jest zle
znam to auto praktycznie od podstaw!!!!. Jest w bardzo dobrych rekach , az dziwie sie ze Daniel chce sprzedac tak dopieszczoną Bawarke. Tyle kasy, czasu i poswiecen. ALE coż jak ktos sobie umysli nowy projekt .... Niestety to drogie hobby i tu sie traci. Zyska tylko ten kto przejmie ta beemeczke od Daniela. Respekt Daniel dla auta!!! Super swap i osiagi, az dziwne ze bawarczycy nie wyposcili takiego polaczenia - stara sliczna paka + nowszy mocny i bardzo ekonomiczny silniczek ( 11l w trybie mieszanym) wiem , bo sam mam podobny silnik . Widzialem na wlasne oczy osiagi tego auta i czasy jakie kreci na 1/4 moje 328 jakby stalo w miejscu JESZCZE RAZ RESPEKT DLA TEGO PROJEKTU. POLECAM WSZYSTKIM TAK SWAP!!!!!!
_________________ GERMAN OLD SCHOOL
www. felgen-man. pl
dokladnie auto sprzedane bedzie jeszcze kilka zdjec z malowania i zamykamy temat, jakos mi smutno troche wlozylem w nie pracy ale mam nadzieje ze przyszly wlasciciel bedzie o nia dbal i bedzie zadowolony
i tym sposobem auto zostalo pomalowane tu foto samochodu jeszcze w przygotowaniach do malowania szpachlowanie nadkoli itd
a tu po lezakowaniu w kabinie lakierniczej malowanie wyszlo bardzo fajnie (nadkola tez ok o co sie balem) i narazie nie bede chyba polerowal postaram sie przekonac przyszlego wlasciciela zeby poczekał az wszytko sie ulozy i przepolerowal za jakis czas
zgodnie z wola nabywcy jutro odbieram pomalowany gril ten po lifcie, wszytkie elementy tz listwy w zderzakach listwy na aucie beda pomalowane pod kolor jutro biore sie za skladanie, doloze jeszcze nowe podkladki na tablice a co tam jak wszytko zloze w calosc zrobie jakas sesje
silnik z wiazka pedał gazu (bo jest z potencjometrem) wieksza chłodnica, przepływka, jeżeli ma zostać imobila.. to cały ews z kluczykiem i czytnikiem, listwa wtryskowa chyba że adoptujesz układ zasilania 330 itp. pierdoły skrzynia i reszta może zostac od ciebie
co do auta to z tego co wiem dziś miał przyjechac po auto jakis gość ze Szwecji obecny właściciel sprzedaje z powodu braku gotówki