Wysłany: 2007-04-30, 15:06
PABLO jest WWWYYYPPPAAASSS przez duże W. Jestem pewien że nie jeden niemiec przeglądający e30.de zazdrości.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Wysłany: 2007-05-03, 20:14
Pokazala...pokazala.... wreszcie udalo mi sie przekonac moja ukochana do dwoch kolek Szkoda tylko ze nie udalo mi sie tego po sprzedazy 540, czyli przed kupnem 335, ale coz...takie sa kobiety Jesli ja sprzedam, to kupuje CBR i w przyszlym roku e30, tylko w duuuuuzo mniejszej juz kasie, a jesli jej nie sprzedam, to zostane ze swoja niunia i pewnie w przyszlym roku motorek. Nie mam kasy zeby moc sobie pozwolic bez sprzedazy jej na kupno motorku. Zawsze kochalem motory, tak jak kocham BMW ale niestety mialem duzo protestow ze strony rodziny i "zony" zeby powrocic na jednoslad (dawny dzwon).... ale ostatnio pojezdzilem na CBR i to jest to, juz dawno nie czulem takiej wolnosci i skoro przekonalem swoja wybranke, to rodzinka juz nie ma duzo do gadania Szkoda mi jej....ale narazie mam taka zajawke....moze mi przejdzie
Wysłany: 2007-05-04, 15:13
No wlasnie dobrze powiedziane, wzrasta dawka adrenaliny Poprostu kocham przeciazenia, a nie mam tyle kasy zeby uturbic tego potworka, choc bardzo duzo myslalem nad tym.... Ale szlifierka to jest to
Wysłany: 2007-05-11, 22:33
Ostatnia sesja przed sprzedaza, razem z moim "pojazdem" na codzien, golfem 1 z 80 roku w stylu Rat Obecnie stoi na kultowych felgach pirelli... tych co ten skur.... mi nie przysylal
Moze troche nie w temacie BMW, ale przedstawiam wam moj nowy pojazd....
http://www.scigacz.pl/Yamaha,YZF-R1,89.html
Po przeczytaniu tego artykulu, troche mi sie gesia skorka pojawila...
Juz niedlugo bede mogl sie legalnie poruszac
a zdjecia wkleje pozniej....tzn jak zrobie
Wysłany: 2007-05-14, 11:50
Te kolorki mi sie nie podobają wole bardziej niebieski ale motor jest bardzo fajny
Ale Touring dużo ładniejszy
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Wysłany: 2007-05-14, 12:05
Siema chlopaki! Tak, to mua na motorze, to tylko do zdjecia (nie denerwujcie sie mam kombinezon;) ), bo i tak nie mam jeszcze prawka a nie chce ryzykowac zlapania mnie bez. Takze R1 czeka w garzu jeszcze z miesiac poltora. Trumniaczek poszedl w bardzo dobre rece, takze sie nie martwcie
P.S. tez bym wolal niebieska....ale coz, dobra i ta