To fakt - furka nerwowego jest na ebay'u - też widziałem, ale skoro potrzebna kaska na operację to wiadomo, że zdrówko ważniejsze. Bejca piękna, ale rzecz nabyta, zresztą jak widać w głowie nerwowego jest kolejny projekt.
Nerwowy - teraz już wiem, że spojlerek był od ciebie - ciemny szary metalik, hehe.
To jak można wydobyć od ciebie informacje o budowie takiej repliki - numer oczywiście, że się inny zrobi. Zresztą, żeby autko wyglądało jak twoje to na pewno będę potrzebował duuuuużo czasu - finanse.
Jak coś to daj info na prv lub jakoś tak.
dzięki z góry
ps. Może nawet łatwiej byłoby robić kilka fur naraz - te same naklejki - oprócz numerów, te same pasy m-power. Jak zbiorę kasę na start to się może ktoś dołączy.
nerwowy46 ale chyba nie chcesz jej sprzedać ? Kiedyś widziałem ją chyba na ebay
Auto ma w sobie to coś. Pełen szacunek Ci sie za to autko należy !
Zdrowia życze
oczywiście że bym ją sprzedał ale nie ma nikogo co by chciał mi zapłacić tyle pienięęesssy ile bym chciał , a ile ? sam nie wiem jak bym to policzył ile wpakowałem w to autko to . były jakieś oferty zamiany na jakieś terenowe auta, czy przednionapędowe. ale ja chcę ją sprzedać i zrobić nastempną replikę doskonalszą!!!!!!!! ja jestem taki że ,u mnie musi się coś dziać!!!!!!! bo takto czuję że zaczynam się starzeć, a jak mam coś do roboty to??? aż chce mi się żyć a przypomnę że mi troszkę trudno.z tymi śróbami wystającymi z nogi. i dlatego niebawem zobaczycie auto na alegro w licytacji jak to mówią nie muszę jej sprzedać ale jak się znajdzie g..... co kupi to zabieram z niej automat i dawaj następna. i moze wtedy 3.5l klatka itp!!!! a moze błotniki M3 i cała reszta? to tylko plany!!!!!!! ale?????????? kto wie?????????? bo przecierz ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy!!!!!!!!
wiem że wąsaka wiem ale cięzko znaleźć ładną budę na wąskiej lampie. tzn chodzi mi o blache. a poza tym dramat mam bo warsteiner stoji i d...pa pposzła uszczelka pod głowicą. i na jakiś czas jestem bez auta. a wmoim przypadku ??? nie wychodzę z domu.!!!!!!!!!!!! bo żonki e30 ma manualną skrzynię i jestem unieruchomiony.
Wysłany: 2006-12-14, 20:23
hej,
Nerwowy, serdeczne gratulacje....
jestem dumny z tego, ze moglismy Ci pomoc "udoskonalic" Twojego Warsteinera...
zycze Ci takiego samego lub wiekszego zapalu przy realizacji kolejnego projektu...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-12-15, 13:30
Yakuzatti napisał/a:
I czemu sie nie chwalisz?
GRATULUJE!
nerwowy46 czyli Maciek, jest w szpitalu(w OTWOCKU, tak nawiasem, bo tu sporo chłopaków z tego miasta) - przez to nie napisał o tym artykule.... przedwczoraj dzwoniłem do Niego i mówił, ze własnie ma się ukazać Jego sesja....
pzdr
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...