Witam. Jestem nowy na forum. Mam na imię Krzysiek jestem z Krakowa. Rekinami interesuje sie już od dawna posiadam dwa rekiny jeden to 318i do jazdy na co dzień a drugi to 323i z pakietem alpiny. Oto pare fotek Pozdrawiam
niestety dekiel od 320 bo oryginalny został uszkodzony ale oryginalny będzie niebawem
318tka w domu
Rekina kupiłem z odrestaurowanym nadwoziem ja bawię się mechaniką i resztą. pozdrowienia dla chłopaków z Gdańska Roberta i Tomka
Tak Marcin nie mylisz się to autko od chłopaków z gdańska teraz ja przejąłem ich ciężką prace. Pozostała mechanika i wnętrze do tego żeby rekin był w pełni odrestaurowane oczywiście nie tak jak Twój ale jak na moje możliwości to i tak będzie lux. Co do tego co będzie pod maską to raczej nie będzie polerki ale myślę że coś w czarnym kolorze ale to jeszcze do przemyślenia. Udanej wyprawy do Monachium. Muzeum to obowiązkowo musisz zobaczyć ja na pewno jeszcze się tam wybiorę.