pierwsze wrazenia : ....auto stalo sie mniej nerwowe , duzo latwiej kontrolowac poslizg oraz lagodniej mozna go zakonczyc przejsciem w jazde na wprost...
kilka fotek :
_________________ Lotus Exige 420KM/800kg
BMW E36 318is 180KM/190Nm
Ostatnio zmieniony przez buni 2008-04-05, 21:03, w całości zmieniany 2 razy
jak tam twoja maska? nadal jest wszystko ok ? pytam bo mam chyba maskę od tych samych chłopów co ty a moja z idealnej po pierwszej wizycie na aucie i słonecznym dniu zrobiła się jak z :cenzura: wyglada to tak jakby clar siadał tz niby wszytko jest ok ale jak spojzysz z daleka pod słonce widać ze jest pofałdowana , to moja tylko taka czy twoja też tak wyglada?
elo
maska jest ok. wszystko z nia wporzadku jesli chodzi o ksztalt, itp. nie ma zadnych fal.
ale zrobila sie delikatnie jakby matowa w kilku miejscach.. zrobie fotki dokladne. moze obiektyw to uchwyci.
a takie cosik dostalem fajnego :
Ostatnio zmieniony przez buni 2008-05-31, 08:07, w całości zmieniany 1 raz
a co moze dac filtr pow. :) lepsze samopoczucie i mniej o 450 pln w kieszeni...
zalezalo mi na odizolowaniu filtra od goracego powietrza. sprawdza sie w 100%
na zakonczenie :
NADSZEDL CZAS ROZSTANIA.
zrobilem wszystko w tym aucie co chcialem. auto jest w 100% sprawne i bezawaryjne.
ZOSTAJE WYSTAWIONE NA SPRZEDAZ. trwaja jeszcze prace przy obspawaniu przednich kolumn i komory silnika, zeby nowy nabywca nie mial nic do roboty
dzwonił dzis chłop ze Szwecji chce żebyśmy przyjechali do ciebie i obadali e30 jeżeli była by sprawna w 100% chciałby żeby ja mu zabrać, obspawywujesz kielichy w miejscach zgrzewów ori ? czy pojawiły sie pierwsze pęknięcia ?
pojawily sie pekniecia , dajace sie zauwazyc golym okiem.
a dokladnie pomiedzy kolumnami a grodzia silnika. przy samych kolumnach nic nie widac,ale wole dmuchac na zimne.
silnik bedzie wyjety, komora oczysczona do zywego, obspawana co 5 cm, zabezpieczona i odmalowana. oczysicie bedize zrobiona dokumentacja foto z tej operacji do wgladu.
auto jest w 100% sprawne. mozna przeswietlac na wylot. nie ma problemu.
auto bedzie gotowe po obspawaniu w przyszlym tygodniu, takze jak tylko je odbiore dam znac i zapraszam
lamerskie pytanie zadam, jak dokladnie wyglada i na czym polega to obspawanie? nie smiejcie sie, bardzo prosze poprostu nie wiem o co w tym chodzi?
@buni, fure masz kozak. zaluje, ze nie poczekalem z robieniem swojej bo wpakowalem w nia juz prawie tyle co ty chcesz za swoja. no ale jak sam wspomniales - kosztowalo Cie to wszystko prawie drugie tyle.. wiec pozostaje mi dalej inwestowac w sprzeta.
lamerskie pytanie zadam, jak dokladnie wyglada i na czym polega to obspawanie? nie smiejcie sie, bardzo prosze poprostu nie wiem o co w tym chodzi?
@buni, fure masz kozak. zaluje, ze nie poczekalem z robieniem swojej bo wpakowalem w nia juz prawie tyle co ty chcesz za swoja. no ale jak sam wspomniales - kosztowalo Cie to wszystko prawie drugie tyle.. wiec pozostaje mi dalej inwestowac w sprzeta.
Buni nie jestem pewien czy znajdzie się ktoś kto zapłaci za nią tyle i uszanuje jednoczesnie to autko tak jak ty o nie dbasz...
ps: kozak ten patent z filtrem Ale nie myslsiz ze lepszy bylby air-box
Pomógł: 11 razy Dołączył: 24 Gru 2006 Skąd: Stalowa Wola/Kraków
Wysłany: 2008-06-05, 10:00
A tam bzdury gadasz, ja mógłbym w nim mieszkać Kupić takie autko to jedna sprawa, a utrzymać je w takim stanie to druga i myślę, że z tym może być problem-sama cena wcale nie jest kosmiczna i ja bym sie nie zastanawiał ani chwili gdybym tyle miał.