Halo witam wszystkich!!!!!!!!! wreszcie jestem . dostarczono mnie do domu wczoraj w nocy ze szpitala. już nie mogłem tam wysiedzieć mam nawet jeszcze nie ściągnięte szwy i syczę z bólu. i nie mogłem nic napisać tak jak pisał robocop.z wiadomych przyczyn. dla mnie powiem wam super pamiątka ten reportaz w GT troszkę pokićkali bo przecież ostatni wypadek miałem na drodze a nie na torze, i adres klubu został źle wpisany . ale wychodzi na to że ktoś mnie nie słuchał jak zbierał informacje do tego druku. ale i tak wiecie komu dziękuję ? prawda?. no to super że wreszcie mogę znowu być na forum . pozdrawiam wszystkich i ŻYCZĘ ZDROWYCH ,WESOŁYCH I BEZPIECZNYCH ŚWIĄT ABYŚCIE ZAWSZE DOJEŻDRZALI Z PUNKTU A DO PUNKTU B I Z POWROTEM .
w warsteinera wsiadłem dzisiaj. co prawda krwawię jeszcze jak laska co miesiąc bo mam jeszcze szwy do ściągniecia. gożej było wysiąść bo poprostu z bólu to aż sobie język przygryzłem ale jestem niestety zawzienty i musiałem. nie wiem o co pyta kolo z tym numerem. historia po części jest opisana w GT ale nie wszystko .jak już mówiłem nie słuchano mnie wystarczająco uważnie. bo woli sprostowania to ostatni wypadek miałem na ulicy, a napisano ze na torze, a z numerem jest tak ze od ponad 10 lat jestem fanem valentino rossiego . dla mniej obcykanych siedmiokrotny mistrz świata w wyścigach motocyklowych.który ma na swojej maszynie 46 jak startowałem w imp w klasie amatorów to postanowiłem mieć taki sam numer i od tamtej pory ciągnie się za mną wszędzie.mam nadzieję że pozbieram się do stycznie bo wtedy u nas na torze kartingowym odbędą się zawody z okazji wielkiej orkiestry i mam zamiar wystartować.moim warsteinerem
z numerem jest tak ze od ponad 10 lat jestem fanem valentino rossiego
to akurat trochę przykre... Go Green, Or Go Home!!!
evil????? nie kumam??? co jest przykre?????????? to że 46 nie został po raz ósmy mistrzem świata???? czy to że podziwiam VR jako największe objawienie ostatniego dziesięciolecia????? wcale się tego nie wstydzę że mu kibicuję. i mimo że nie zdobył tytułu w tym roku i tak jest najlepszy. coś czuję że też chyba się interesujesz takim sportem????? mam rację????? dawaj na pw. pozdro!!!!!!!!!
Wysłany: 2006-12-25, 19:14
hej,
Nerwowy ciesze sie, ze wyszedles ze szpitala.....
mam nadzieje, ze w miare szybko zobaczymy sie gdzies na trasie... lub zlocie...
wracaj szybko do zdrowia...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
hej,
Nerwowy ciesze sie, ze wyszedles ze szpitala.....
mam nadzieje, ze w miare szybko zobaczymy sie gdzies na trasie... lub zlocie...
wracaj szybko do zdrowia...
już śmigam niunią tak że dochgodzę do siebie chciałbym się wybrac na bmw track dey to będzie okazja pogadać. pozdro!!!!!!!!
evil [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-27, 09:45
nerwowy46 napisał/a:
coś czuję że też chyba się interesujesz takim sportem????? mam rację????? dawaj na pw. pozdro!!!!!!!!!
eee... dopiero teraz skumałeś?!
tyle tylko, że ja wolę WSBK, niż Moto GP.
no i kibicuję Zielonym...
Bo w głowie zrodził się następny pomysł. jak nie wypali to może się przesiądę na 328 coupe i powoli zacznę coś budować znów na e30. ale przecież nie sprzedam bo większość oglądających to ogłoszenie myśli sobie o jaki cwaniak myśli że se pomalował tak auto to mu ktoś da 15tysi. tylko większość ludzi z forum wie że ktoś kto poświęca tyle czasu swojemu e30 i wkłada tyle śrutu w nie wie co to znaczy, a do sprzedaży podchodzę tak jak się znajdzie gł...... to kupi ja nie muszę się go pozbywać. bez awaryjne doinwestowane ale jak ktoś położy mi takie pieniąse to otrę łzy i trudno robię następną doskonalszą
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!