Wysłany: 2007-05-15, 21:56
rozumiem ze motor to super zajawka bo jazda w ładna pogode na motorze lub wieczorkiem to super uczucie ale sory pablo za nic bym nie oddał takiego trumniaka, alt to tylko moje zdanie . . . .
Wysłany: 2007-05-15, 23:29
JacekG napisał/a:
może juz buda miała dość... przy tej glebie z tym motorem to jednak wysiłek dla E30
Cos Ty! Z tym rodzynkiem jest wszystko ok! I prosze nie zaczynajcie tego typu dyskusji. Poprostu mam zajawke na motor od dawna, mialem kupic jak sprezdalem 540 ale mialem duzy sprzeciw. A teraz juz mam dosc sprzeciwow Mam tylko nadzieje ze podejd do tematu z rozwaga
Gniewek89...apropo Twjego pytania... nie wiem. Narazie zamienil samochod na motor a moim srodkiem lokomcji docelowo zostal moj Rat Moze za jakis czas. Narazie przyjacielowi pomagam doprowadzic do ladu ladnego trumniaczka, narazie seria...ale powoli Apropo, nie wiecie gdzie w okolicy way mozna dostac podkladke do e30 m techic 2? Oczywiscie nie oryginal
auto co prawda juz nie pabla ale pozwole sobie tutaj wkleic fotki z dzisiejszego spotkania u mnie pod domem
a nowy wlasciciel jak bedzie chcial to sie sam ujawni (dodam ze w tej chwili auto nalezy do jednego z forumowiczy )
pozdrawiam wrona
_________________ angole, angole, angole........ uparcie do przodu...
Helmut76 Poszukaj zanim napiszesz !!! silna 12-nastka
Wysłany: 2007-06-14, 02:33
Prosze , prosze jakie dwa ładne touraski sie spotkały... No no no.
_________________ Helmut76-
Wysłany: 2007-06-14, 02:40 335- o takim rozmachu nie myślałem
335- o takim rozmachu nie myślałem.. Przejrzałem wszystkie posty i historie jesli chodzi o była zabaweczkęę Pabla i zdecydowałem sie na krok w jej kierunku...Myslalem poczatkowo o swapie do swego Touringa na m50, ale kasa mnie blokowala ale po zobaczeniu tego cuda po prostu wykopałem ja z pod ziemi.. Jeszcze sie nie zaczalem cieszyc ...Dzieki Pablo za bardzo dobry stan auta!!!!
Pomógł: 4 razy Dołączył: 29 Lis 2006 Skąd: kruszwica/poznań
Wysłany: 2007-06-14, 10:56
Fajnie sie razem prezentuja, a mozesz mi powiedziec jakie et maja te borbety? czy tam jakis dystans jest jeszcze?? pzdr
_________________ 80' rulezz
emeryt style
Wysłany: 2007-06-14, 14:59 Borbetki
Fele sa wszystkie 9 calowe. Mysle o pionowej wycieraczce jeszcze i światła tył hella czarna jak poprzednio były. Poza tym mam jeszcze wizje pewna ale muysze sobie przemyslec no i nacieszyc sie ...
Wysłany: 2007-06-15, 06:11 pionoa wycieraczka???
PIONOWA WYCIERACZKA!!--no a ja sie jednak temu przyjrzę i nie wykluczam tego. to moje niespelnione do tej pory zachcianki . w 2000roku w swojej 1-wszej e30 325 zamierzalem to zrobic i to juz siedem lat i przez ten okres jakos zawsze byly inne wizje.. -zobaczymy...
Wysłany: 2007-06-23, 14:52 Re: 335- o takim rozmachu nie myślałem
Helmut76 napisał/a:
335- o takim rozmachu nie myślałem.. Przejrzałem wszystkie posty i historie jesli chodzi o była zabaweczkęę Pabla i zdecydowałem sie na krok w jej kierunku...Myslalem poczatkowo o swapie do swego Touringa na m50, ale kasa mnie blokowala ale po zobaczeniu tego cuda po prostu wykopałem ja z pod ziemi.. Jeszcze sie nie zaczalem cieszyc ...Dzieki Pablo za bardzo dobry stan auta!!!!
Mam nadzieje ze bedziesz z niej tak samo zadowolony jak ja albo nawet bardziej Dbaj o ta suczke bo warta jest tego Jak znajdziesz black na tyl na prawą strone to mam na lewą
P.S. co do pionowej wycieraczki....chyba bym sobie darowal
Ostatnio zmieniony przez kafarek 2007-06-24, 15:02, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2007-06-24, 15:00
Siemka Pablo. Miło ze sledzisz nadal temat .. Nie martw sie . napewno trafila w dobre rece . black hella poszukuje wlasnie i mam na ebayu angielskim za 170 funtow komplet nowych ale jeszcze mmjie nie stac. pozarla cale moje zaplecze finansowe wiec czekam na okazje albo faktycznie gdzies moze prawa strone trafie..
Wysłany: 2007-07-28, 02:13 ma się Swietnie
Autko dojechało do anglii i tu pozwolę sobie z powrotewm opuścić zawias bo musiałem rozkrecić ja przed wjazdem na prom bo bym urwał tłumik . Jutro sobota wiec pobawie sie i opuszczam ja do dołu . niech soobie wącha asfalcik. Zmieniłem olej na Castrol edge 10w60 z racjii ze nie mogłem trafić TSW. nie wiuem jeszcze czym sie róznia te oleje.Pablo a jak R1 -ę już czujesz
_________________ Helmut76-
Wysłany: 2007-07-28, 02:15
aha . miałem drobne kłopoty z głowicą ale uporałem sie jakos ..
Wysłany: 2010-04-04, 21:16
sorry, ze pisze w tak starym temacie, ale szukam informacji czy da rade miec klime prze silniku 3.5 w e30.Ma ktos moze zdjecie jak jest rozwiazane mocowanie i naped kompresora klimy (zeby nie zahaczal o chlodnice).
Wysłany: 2010-04-05, 05:48 klima ?
Stary jest to możliwe sprężarka bardzo blisko chłodnicy- dosłownie 5 mm między chłodnicą a klimą .