|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
Projekty i realizacja - [e30] dtm - warsteiner nerwowy
BADYL - 2006-07-15, 13:05 Temat postu: [e30] dtm - warsteiner nerwowy Niestety wiem ze to tylko 325i wiecej szczegołów nie znam moze sam własciciel niedługo to zawita.
oxstyle - 2006-07-15, 13:08
ojej ...
jej wyglad jest przecudowny ... Podoba mi sie strasznie ta stylizacja
Menel - 2006-07-15, 13:55
jeszcze jakby pomalowal fele na bialo i zdjal kapselki to juz miodzio..
Sonny - 2006-07-15, 15:21
Znam wlasciciela. Fele chcialby bbs ze zlotym srodkiem. Wiecej nie mowie bo Nie wiem czy bedzie Zadowolony. Moze sam tu trafi, to cos powie.
misza - 2006-07-15, 16:22
to sie wam podoba czy nie? jakby tyl nie byl tak podwiniety i bez tego spoijlera to nawet nawet z reszta kto co lubi...
RoboCop - 2006-07-15, 16:23
ja pier*#%@^*!!!!!! ale zajeb100 to auto!!!!!!!!!
co to za gość ten nerwowy ? mam nadzieje że to nie ten arabo/cygan, który sprzedał Kijafie czerwoną M3...
BADYL - 2006-07-15, 16:24
RoboCop napisał/a: | ja pier*#%@^*!!!!!! ale zajeb100 to auto!!!!!!!!!
co to za gość ten nerwowy ? mam nadzieje że to nie ten arabo/cygan, który sprzedał Kijafie czerwoną M3... |
A nie wiem kto taki miał mail wiec tak zapisałem - zaprosiłem go na forum ale jeszcze sie nie pokazał.
Sonny - 2006-07-15, 16:26
to nie ten gosc od m3
Arczi e30 - 2006-07-15, 16:55
bardzo ładna replika auta wyscigowego szkoda ze nie z wydmuszkami
trzeba by sie dowiedziec czy auto jest tak wyklejone czy faktycznie jest tak polakierowane ... jak wyklejone to koszt okolo 2000-3000zl taka zabawa i zrobia to ze zdjecia ... jesli jest tak wymalowane to SPUSZCZAM GłOWE!
tak czy inaczej auto wyraziste, odwaznie zrobione ... no i to BMW e30 czyli najlepsza beemka jaka powstała ... po m3 e30
Tomek3er - 2006-07-15, 17:01
KOZAK brak mi słów, bardzo mi sie coś takiego podoba...
nerwowy46 - 2006-07-15, 17:48
HALO witam wszystkich tu Nerwowy z częstochowy właściciel tego e30 w barwach warsteinera. w następnym tygodniu zamieszczę więcej fotek jest to zwykła e30 325i ze szpeą. jeszcze nie ukończona chciałbym zapodać felgi bbs-a,obniżyć tył, mam też już dopinkę pod tylny zdeżak tylko się maluje. aktualnie wczoraj odebrałem bmke z przeróbki bo 3 lata temu uległem ciężkiemu wypadkowi motocyklowemu jestem po 3 operacjach i aktualnie mam sztywną nogę w kolanie. a w bmw mam sprzęgło w rece wyglonda cała konstrukcja jak z tira
[ Dodano: 2006-07-15, 18:15 ]
i wiem że nie jes to M3 .prawie ale wiem że prawie robi wielką różnicę. kolega tam napisał że przydały by się wydmuszki,dmuchane błotniki, ale tez przydała by sie dokładka na dach zdezaki od M3 a później silnik piasty na 5 śrób itp. nie stać mnie i jest to zrobione ze smakiem nie przesadzona nie ma tu karton gipsu na niej.
[ Dodano: 2006-07-15, 18:19 ]
ktos tam pytał jak to robione jest tak? tak jak mówisz ze zdjęć z netu malowane to kolor biały i pasy M a reszta to naklejki ALE!!!! pod trzema warstwami klaru.
[ Dodano: 2006-07-15, 18:27 ]
a może ma ktoś z was BBS-y 16cali s lekkim rantem do e 30 zamieniłbym na te azevy co są na mojim aucie. jak jest ktoś z takimi felami to dajcie cynk.
lagadula - 2006-07-15, 18:29
Piekna. Gratuluje pasji. Dbaj o nią.
nerwowy46 - 2006-07-15, 18:35
do tego kolegi z mińska mazowieckiego to nie jest mój projekt moje jest tylko odważne wykonanie. jest to replika samochodu wyścigowego z dtm-u. i jak ja mogę ściągnąć spoiler? co? nie jest pół metrowy nie? wejdź sobie na stronkę www.dtm 1990. i poogladaj tam autka pozdro.
Arczi e30 - 2006-07-15, 18:41
spokojnie ... nie nerwuj sie tak na misze ... on sie uczy 8) dopiero ...
z tymi wydmuszkami nie chodziło mi oto byś załozył poszerzane blotniki bo to beznses .... chodziło mi raczej ze do max efektu brakuje tu poprostu m3 e30 ....
to jeszcze sie brzydko spytam ile kosztowało takie oklejenie auta ... oczywiscie mozesz podac w jakich granicach jesli to tajemnica handlowa
marekfl - 2006-07-15, 18:46
Autko naprawde imponujaco wyglada bardzo mi sie podoba. Naprawde podziwiam zapał i pasje w tworzeniu. Mozesz pokazac zdjecia ze środka??
Pozdro
nerwowy46 - 2006-07-15, 19:11
obstrykam z zewnątrz i w środku i wstawię na następny tydzień. mnie calość kosztowała z blacharką lakierami i naklejkami niecałe 3tyś
Sosen - 2006-07-15, 20:00
Nie napiszę nic nowego, ale mi również bardzo podoba się Twój samochód. Stylistyka sportowa to jest to co tygryski lubią najbardziej
landcar - 2006-07-15, 20:39 Temat postu: bmw jest niezla ,fajnie sie prezenyuje , te felgi troche nie pasuja ale kwestia gustu , szkoda ze to nie m3 e30
nerwowy46 - 2006-07-15, 20:39
dzięki !! na żywo lepiej się prezentuje może wybiore się na jakiś zlot
[ Dodano: 2006-07-15, 20:40 ]
nie rzecz gustu tylko kwestia kasy bo nie widzę tu nic innego jak złotego BBS-a a na tych felgach auto kupiłem
misza - 2006-07-15, 20:59
nerwowy powiem ci tak ja nie lubie spojlerow, ale skoro mowisz ze tak bylo w oryginale to tak ma byc oryginal to podstawa, dtm'em sie jeszcze nie zajmowalem takze nie wiem co i jak
pozdro
HeMP - 2006-07-15, 20:59
widzial bym tam jeszcze klatke i wywalic cala tapicere.....
a tak to super wyglad ...
pozdrawiam
bmwm - 2006-07-15, 21:21
ladnie wyglada
tylko na tor
oskar112 - 2006-07-15, 22:09
na zdjeciach wykonanie wyglada bardzo ladnie, jednak DTM style do mnie nie przemawia, wole typowe "G" oder "cult"
kuzyn - 2006-07-15, 23:38
bardzo ładna furka. stan i wykonanie...pełne uznanie. szaconek;)
RoboCop - 2006-07-15, 23:47
misza napisał/a: | to sie wam podoba czy nie? jakby tyl nie byl tak podwiniety i bez tego spoijlera to nawet nawet z reszta kto co lubi... |
czy się podoba- liczę, ze to kiedyś zobacze w realu!
a spoiler jest wręcz za mały...
piękne auto czekam na reszte zdjęć
Sosen - 2006-07-16, 08:15
Właśnie w tej chwili zrobiłem sobie nową tapetę na pulpit. Dzięki Robo
kamil.k - 2006-07-16, 10:55
fajny pomyls ze zrobieniem repliki 8) tylko jakies ladniejsze kolka i bedzie super
Sosen napisał/a: | Właśnie w tej chwili zrobiłem sobie nową tapetę na pulpit. Dzięki Robo |
przez ponad pol roku mialem taka tapete
Mauser - 2006-07-16, 13:03
Tak jak bardzo podobają mi się Porschaki, a z nich najbardziej zarąbiście i oryginalnie wygląda białe GT3, z czerwonymi felgami, i czerwonym paskiem na zderzaku, i przez drzwi, tak inaczej, czyt. lepiej i oryginalniej, wygląda Twoja fura; jest supcio fajniuśka. Jakbym miał garaż, to taka stylistyka jak najbardziej...
nerwowy46 - 2006-07-16, 13:54
witam wszystkich w piękny słoneczny dzień. porobiłem zdjęcia nowe i tak że w środku jak je skompresuję to wstawię. narazie muszę jeszcze ściągnąć jakiś polski program do kompresowania i poprubuję wstawić nowe zdjęcia czuje że jak to ja, będe miał problemy z dodaniem nowych fotek bo nawet zdjęcie pod podpisem i na forum wstawiał mi KIREK
sybir - 2006-07-16, 14:11
Jest śliczna. Czekamy na te fotki.
sie ma
kamil.k - 2006-07-16, 18:09
nokerman napisał/a: | Co jakiś czas dostaję meile z zapytaniem "Jak wstawić fotkę na Forum"
Postanowiłem więc opracować szczegółowy Tutorial jak to się robi, ażeby nawet nawet zupełny Zieleniak czy Żółtodziób tudzież
laik noga komputerowa sobie z taką operacją poradziła.
Więc do dzieła, Wykonuj kolego/koleżanko punkt po punkcie wg poniższej instrukcji:
- Otwórz stronę z adresu: http://www.imageshack.us/ powinieneś zobaczyć taki oto widok:
Jest to strona główna serwisu Imageshack który myślę że jest najstabilniejszym serwerem Hostingu do potrzeb grafiki.
Poprzez niego można wysyłać pliki graficzne o rozszerzeniach:
*.jpg *.jpeg *.png *.gif *.bmp *.tif *.tiff *.swf o wielkości pliku nie większej niż 1.5 MB
Z dostępnych tutaj opcji widaćże można wysłać plik z twojego komputera, zaznaczając opcję [o]file lub z lokalizacji gdzieś
w sieci zaznaczając opcję [o]url.
- Zaprezentuję tutaj jak wrzucić plik z lokalnego komputera.
Klikasz przycisk [Wybierz], otwiera się okienko w którym pokazujesz lokalizację pliku w twoim komputerze, i otwierasz go.
- Teraz już tylko pozostało kliknąć przycisk [host it!] ale przed tym jedna
UWAGA!! aby nie zakłócać porządku na Forum, nie robić moderatorom kreciej roboty oraz ułatwić wszystkim użytkownikom
forum przeglądanie go należy pamietać że:
- największa rozdzielczość obrazka jaki można bezpośrednio (czyli będzie on widoczny w poście jako obraz) wkleić na
forum powinna wynosić (800x600), jeśli wysyłasz większy obrazek możasz go od razu przeskalować do tych rozmiarów
zaznaczając opcję [o]resize image i wybierając z rozwijanego menu rozmiar 800x600 (15-inch monitor)
- jeśli chcesz pokazać większy obrazek to niezaznaczaj tej opcji, ale na forum wklejaj miniaturkę (Thumbnail) o czym później
Mając na uwadze powyższe zasady i stosując się do nich możesz umieścić plik na serwerze klikając [host it!] po czym plik
zostanie wysłany na serwer Imageshack'a
- Jeśli operacja wysyłania pliku powiedzie się powinieneś zobaczyć taką oto stronkę na której podane masz gotowe linki które
należy przekopiować do treści twojego posta.
- Twoje zdjęcie jest w rozmiarze 800x600 lub mniejszym i chcesz umieścić je bezpośrednio w twoim poście wybierz link
opisamy jako: Hotlink for forums (1) lub też możesz wtawić je jako miniaturkę wybierając link Thumbnail for forums (1)
- Twoje zdjęcie jest większe niż 800x600 - powinieneś wstawić jego miniaturkę Thumbnali for forums (1)
lub podać bezpośredni link Direct link to image
A teraz pora na przykłady:
Direct link to image wygląda tak:
http://img512.imageshack....wam20jp28dh.jpg
Thumbnali for forums (1) wygląda tak:
Hotlink for forum (1) wygląda tak:
Pozdrawiam i teraz mam nadzieje że wszystko jest jasne i życie stało się łatwiejsze |
z ta instrukcja kazdy sobie poradzi
nerwowy46 - 2006-07-16, 22:16
i co ? i chciałem wstawić nowe foty i ani nie mogę przez profil ani za pomocą programu do przesyłania zdjęć na serwer. cały czas wyskakuje mi że nie można wyświetlić strony i co robić??????
oxstyle - 2006-07-16, 22:31
Zapodaj mi na maila do jutra wrzuce a jak ktos bedzie chcial niech zrobi to odrazu
phejdysz@wp.pl
Jacek E30 - 2006-07-16, 22:51
Jestem pod wrażeniem, brawo!!!!!!!!
RoboCop - 2006-07-16, 23:12
Jacek E30 napisał/a: | Jestem pod wrażeniem, brawo!!!!!!!! |
a gdzieżeś Ty był, że dopiero dziś zobaczyłeś to cud-replike
MichcioManiak - 2006-07-17, 14:27
piękna, cudo... po prostu brak mi słów. Do zobaczenia Nerwowy na mieście Może wpadniesz w niedziele (23) na Wyrazów?
southOFheaven - 2006-07-17, 16:20
oj miodzio!! kurcze chcialbym zeby ktos taki wpadl ze swoja e30 motorsport ewentualnie e30 M3 do mojego malego miasta i pokazal gosciom z golfow i civicow co to znaczy byc kopnietym przez R. Carlosa
nerwowy46 - 2006-07-17, 18:19
siemka cały czas staram się wrzucić więcej fotek ale nie umiem prubowałem według instruktażu nic w profilu nic nawet chciałem przesłać koledze który zaoferował się że mi wstawi i nic
chyba mam do papieru łącze nawet zkompresowanych do malutkich rozmiarów fotki nie idą sory
[ Dodano: 2006-07-17, 18:21 ]
a na wyrazów w jakich godzinach? i co tam będzie??
Bruner - 2006-07-17, 19:25
Jestem w szoku, dawno zadna prezentowana w tym dziale furka nie zrobila na mnie takiego wrazenia. Swietny pomysl i swietna realizajca, gratuluje odwagi i czekam na wiecej fotek.
Piotrek - 2006-07-17, 19:36
Cudo , stary chyle czoła przed Twoją furką 8)
BADYL - 2006-07-17, 21:47
Dobra koeljan porscia fotek by Nerwowy:
Dodam jak zwykle od siebie :P:P:P:P 4 beemka do kalandarza na 2007 rok - miesiac styczen albo grudzien.
piotr323 - 2006-07-17, 22:01
wyjaśnijcie ( najlepiej Nerwowy ) co to takiego zamiast lewarka skrzyni
Piotrek - 2006-07-17, 22:03
to jest sprzęgło , nie widzisz ze nie ma pedału? Nerwowy ma niesprawną nogę , wystarczy doczytac kolego.
BADYL - 2006-07-17, 22:04
nerwowy46 napisał/a: | HALO witam wszystkich tu Nerwowy z częstochowy właściciel tego e30 w barwach warsteinera. w następnym tygodniu zamieszczę więcej fotek jest to zwykła e30 325i ze szpeą. jeszcze nie ukończona chciałbym zapodać felgi bbs-a,obniżyć tył, mam też już dopinkę pod tylny zdeżak tylko się maluje. aktualnie wczoraj odebrałem bmke z przeróbki bo 3 lata temu uległem ciężkiemu wypadkowi motocyklowemu jestem po 3 operacjach i aktualnie mam sztywną nogę w kolanie. a w bmw mam sprzęgło w rece wyglonda cała konstrukcja jak z tira |
W juz kolega wyjasnił
Menel - 2006-07-18, 05:42
nerwowy, zrob cos jeszcze koniecznie z tylnymi lampami. np. czyste oryginalne lub dymione hella..
lagadula - 2006-07-18, 10:04
Fajnie że masz flokowaną deskę. Bardzo mi sie to podoba (z racji wykonywanego hobby uważam to za bardzo praktyczne). Niestety z czasem blaknie. Super fotele. Zmieniałeś obicia prawda
Dzwignia biegów robi wrażenie. Ktoś bardzo sie napracował. Powiedz czy da sie równie szybko zmieniać biegi jak ze sprzęgłem "nożnym" Poza tym wyglada jak sterowanie "sekwencji" i hydraulicznego "recznika" heh
RoboCop - 2006-07-18, 14:35
też uważam, że te wynalazki -do zmiany biegów i sprzęgła- wygladają naprawde nieźle, ... ostatnio mieliśmy mercedesa na warsztacie z jakimiś cudami porobionymi z częsci z motorynki... nie iwem czy to wogóle działało i jak...
nerwowy46 - 2006-07-18, 16:29
na zmianę lamp trzeba mieć troszkę sosu,ja narazie już budrzet wyczerpałem,panowie ja jestem na rentce z tytułu czasowej niezdolności do pracy wiecie ile wynosi?????? nie chcecie wiedzieć bo byście nie uwierzyli. kasę na warsteinera zaoszczędziłem wcześniej i zrobiłem z nią co planowałem wydałem na remont auta. najważniejsze już zrobione teraz zostały szczegóły które mogą poczekać nie? powoli narazie to uczę się jeździć ze sprzęgłem w ręce dziwnie jakoś ale daje radę ,ciężko chodzi niedługo ręke będe miał jak papaj. niestety nie da się zmieniać szybko biegów jest duża rozbieżność wsteczny mam przy kierownicy a piątke żeby wrzucić to muszę prosić pasażera żeby się wychylił przez okno żart ale niestety jest duży skok. nieważne ,ważne że fura nie stoji bo by mi serce pękło. i nie ważne jak to wygląda w środku ważne ze działa nie?!!!pozdro !!!!!!
[ Dodano: 2006-07-18, 16:31 ]
a co do foteli tak obszywałem sam są pokryte bukarą podobne coś do zamszu ale nie brudzi i nie wyciera się i obszywane białą nicią
marekfl - 2006-07-18, 17:48
Jestem pewien podziwu dla ciebie za wytrwałosc i pasje do tego autka.
A myslałes może o załozeniu automatycznej skrzyni biegów?? myśle ze ułatwiła by ci znacznie jazde.
Pozdro
ps. Piekne autko
nerwowy46 - 2006-07-18, 18:05
tak myślałem ale nie mam sponsora he. mój budrzet się wyczerpał ale tak też daje radę co prawda nie moge polatać bokami bo lewarek mi zęby wybije i żadnego fisiowania nie porobie ale cóż wytrwały jestem czekam trzy lata z moją chorobą poczekam i nastepne dam rade chciałem umiescić fotkę jak wygląda moja noga ale kirek mi odradził przybliżyło by wam moją sytuację pozdro
RoboCop - 2006-07-18, 18:19
nerwowy46 - kto Ci poddał ten patent na strowanie sprzęgła, ew.co za firma to robiła ?
marekfl - 2006-07-18, 18:59
He tak to jest ze pieniadze niby szczescia nie daja (chociaz czasami sie zastanawiam kto wymyslil to przyslowie =)
Tak czy inaczej masz odemnie wielkie wyrazy uznania.
Pozdrawiam.
Sonny - 2006-07-18, 20:21
Autko pierwsza klasa, zreszta juz Ci to mowilem. Jak przybedzie Ci troche gotowki to pomysl na bbs-ami. Pozdrawiam i zycze zdrowia.
Vindevil - 2006-07-18, 20:34
Witaj Nerwowy, widziałem twoje auto u Mrozińskiego, bardzo mi się podobało a także widziałem zdjęcia orginału , poprostu PKP (pięknie k.... pięknie).
nerwowy46 - 2006-07-18, 20:35
pieniądze szczęścia nie dają nogi też nie mogę za nie kupić ale ułatwiaja życie w tym chorym kraju. apatent wymyśliłem sam zaraz po ostatniej operacji jak zobaczyłem że nie mogę zginać kolana bo jest zblokowane wziołem kartkę długopis i narysowałem trochę logicznego pomyślunku i jest drążek stały aluminiowy,siłownik z e sprzegłaz nogo skracaliśmy wszystko połącvzone przewodem w oplocie stalowym używanym do hamulców w motocyklach pojemnik na płyn hamulcowy też zaadoptowany z motocykladźwignia sprzęgła to stalowy pręt powyginany tu był największy problem jakie konty zastosować i metodą prób i błędów działa . cięzko chodzi i niedługo ręke prawą będe miał jak pudzianowski
damiano_e30 - 2006-07-18, 23:02
Beemka kozacka na maxa, po prostu brak słów, mam nadzieję że zobaczymy ją w sierpniu w Toronto
puz - 2006-07-19, 00:54
nerwowy46 napisał/a: | tak myślałem ale nie mam sponsora he. mój budrzet się wyczerpał ale tak też daje radę |
tak na początek gratuluje pomysłu jeden z moich kolegów tez planował takie cudo ale na tym skończyło sie a biała beta rdzewieje w krzaczorach
panowie mały apel może pomożemy nowemu koledze!!! sporo niepotrzebnych gratów leży w garażach i rdzewieje może u kogoś zalega niepotrzebny automat ja jutro będę wiedział cos, koleś kupuje skrzynie manual (zmienia z automatu) wiec może w rozliczeniu po taniości wychacze kilka gratów. To nie żadna jałmużna a koleżeńska przysługa. Pomagacie dzieciakom czemu nie pomoc ziomalowi
marekfl - 2006-07-19, 05:42
Popieram calkowicie postulat kolegi puz.
Sam nie raz widzialem ja ktos w garażu trzym jakieś niepotrzebne klamoty
musimy sobie pomagać nie. Wkońcu wszyscy człowkowie tu na forum to jedna rodzina
hehe
Tomek3er - 2006-07-19, 06:11
Moim zdaniem pomysł super, trzeba jakos ziomkowi przywrucic mozliwosc latania bokami
nerwowy46 - 2006-07-19, 08:18
ziomale z góry dziekuję za zainteresowanie właśnie chciałbym sie wybrać do torunia ale trochę się obawiam drogi bo to prawie 400 km nie wiem czy dam radę bo siedząc na fotelu siedzę na prawym półdupku i jak jeżdrzę to po moieście. a bokami nawet jak będe miał skrzynię w automacie i tak nie dam rady bo konstrukcja która wystaje mi z nogi bardzo mnie uwiera przy skręcie w prawo i jak jadę po nierównościach. pozdro dla wszystkich i jesszcze raz dzięki!
lagadula - 2006-07-19, 09:36
Nerwowy masz stelaż w nodze O cholera, kolega miał dwa naraz. Wspólczuje .
nerwowy46 - 2006-07-19, 15:39
no mam i też dwa jeden obok drugiego przewiercone przez mięsnie do kości sześcioma drutami ,może uda mi się umieścić zdjęcie jak noga wygląda
Lord Lukasz - 2006-07-19, 17:36
Wielki podziw dla Ciebie ze to że nie poszedłeś na łatwizne i osiągnąłeś cel jaki sobie postawiles, samochodzik bardzo ciekawy, teraz w maire możliwości wdrażaj dalsze pomysly.
tomcio83 - 2006-07-20, 13:14
Nerwowy zajebi100 jest ta betitunia
nerwowy46 - 2006-07-20, 19:00
może ma ktoś jakieś info czy jest w najbliższym czasie organizowane gdzieś na śląsku jakieś spotkanie ludzi z e30????? czy tylko toruń w najbliższym czasie?
[ Dodano: 2006-07-20, 19:04 ]
a jeszcze z ta skrzynią automatem to nie wystarczy zmienić samą skrzynię jest inny wał i dyfer tak że temat odpuszczamy. pośmigam tak jak jest zainwestuję w zawieszenie co prawda to też temat narazie odległy
LUKAS - 2006-07-20, 19:34
Piekny malunek Gratuluję
Sam swego czasu chciałem coś takiego zrobić korzystając z białego koloru mojej Beemki. Ale jakoś mi przeszło
Mimo to bardzo coś takiego mi się podoba Mimo ze to szeroka lampa ...
Zgadzam sie z Tobą że do tego pasują tylko BBSy, i to RSy
Mam nadzieję że uda Ci się wyleczyć nogę i wrocic do takiej sprawnosci jak przed wypadkiem. Bo oglądajac zdjecia Twego auta wiem, że zapału Ci starczy
Pozdrawiam!
Łukasz
RoboCop - 2006-07-20, 19:44
nerwowy46 napisał/a: | może ma ktoś jakieś info czy jest w najbliższym czasie organizowane gdzieś na śląsku jakieś spotkanie ludzi z e30????? czy tylko toruń w najbliższym czasie |
jakby co to dam Ci znać!
a teraz w niedziele chłopaki z BMW Manii zawitają do Ciebie (tor wyrazów) - ja nie jade, tak wyszło - umów się z Adrianem od Ciebie z Częstochowy i jedzcie (podobno się znacie )
tu masz linka :
http://forum.bmw-mania.pl...php?p=1624#1624
Vindevil - 2006-07-20, 22:57
Nie źle. Coś się dzieje ?!? A myślałem że miasto z rakietą umarło!!!! Bendem!!!!
nerwowy46 - 2006-07-21, 07:34
panowie ale wiem że w każą niedziele zjeżdrzają się na wyrazów też motocykliści chyba na 11tą i też trenują
Piotrek_Vabik - 2006-07-21, 10:02
No ja tez jestem pod wrazeniem twojego auta nerwowy gratulacje pozazdroscic takieju maszyny do zobaczenia w niedziele na torze w czestochowie Vabik klub południe pokaze sie w malym gronie
nerwowy46 - 2006-07-21, 11:12
nie ma co zazdrościć powiem ci że wolałbym nie mieć takiego auta a móc normalnie chodzić ja tylko zrealizowałem swoje mażenia. nie mam dużo pieniędzy ALE I TAK JESTEM MEGA BOGATY BO MAM MAŻENIA A BEZ NICH CZŁOWIEK JEST BIEDNY NAWET GDY MA W H.. KASY. spotykamy się na torze ??czy gdzieś wcześniej np. pod tesco i jedziemy ekipą????????????????
Piotrek_Vabik - 2006-07-21, 17:34
nie wiem ja pojade z grupa z bmw-manii tak ze dostosauje sie do nich
Pozdrawiam
lagadula - 2006-07-21, 21:01
Słuchajcie, koledzy w poznaniu własnie rozebrali e30 m20b20 z automatem. Mają wszystko. Jak mozemu nerwowemu pomóc?
ChriS - 2006-07-21, 21:10
Jest tylko jedno wyjście-zrobimy ściepę forumową i kupisz ten zestaw dla nerwowego.
oxstyle - 2006-07-21, 22:56
Ja moge sie cos dorzucic ?
Swietny pomysl z pomoca dla znajomego i fanatyka jedynej slusznej marki
nerwowy46 - 2006-07-22, 03:54
chłopaki jestem wam bardzo wdzięczny za zainteresowanie tym aby mi pomóc. bardzo bym chciał jechać do torunia i spotkać się z wami wszystkimi zobaczymy czy uda mi się zebrać jakiś budrzet. ale i tak się trochę boje bo cały mechanizm sprzęgła oczywiscie wydaje się być solidny ale co ja zrobię jak by coś umarło? tak jak jeżdrzę po cz-wie to wystarczy że zadzwonię i już po za tym nie wiem czy bym wysiedział. jeszcze żona dziecko ale zależy od dięgów bo żonkę mam wyrozumiałą a żeby dojechać to wezmę środki przeciw bólowe i pojechali. a jeżeli chodzi o ten automat to napewno nie był by on włożony na chwile bo z tym zespoleniem co mam na nodze to 2.5roku jak nic, będe się meczył. gorące pozdro dla was wszystkich Maciek mój tel, jakby co 606-767-342
KORDI - 2006-07-22, 08:16
RESPECT....super auto....
jak będzie jakaś ściepa do walić na priv bo teraz rzadko na forum bywam.....
PozdrOOfki......
puz - 2006-07-22, 19:56
na mnie mozecie tez liczyc napewno jesli chodzi o ten automat jak ktos to pociagnie dawac nr konta
BADYL - 2006-07-22, 20:06
puz napisał/a: | na mnie mozecie tez liczyc napewno jesli chodzi o ten automat jak ktos to pociagnie dawac nr konta |
Kto tu wyszedł z inicjatywa!!!!!!!!!!!!!!!dwaj numer konta zakupy skrzynie dla kolegi!!!!!!!!!!!!Jakas akcje ogolno forumowa???
ChriS - 2006-07-22, 20:12
A można na klubowe konto?Ja mam tylko firmowe i nie za bardzo mogę zbierać.
BADYL - 2006-07-22, 20:22
ChriS napisał/a: | A można na klubowe konto?Ja mam tylko firmowe i nie za bardzo mogę zbierać. |
To juz do prezesostwa albo do skarbnika.
nerwowy46 - 2006-07-22, 20:48
kirek.chris,puz będziecie w toruniu? mam nadzieję że dojadę jak zobaczycie kolesia z wyklejonymi kulami i z wystającymi drutami to go zaczepcie to raczej będe ja dzięki jeszcze raz za akcję na moją żecz po to abym mógł bez problemów jeździc wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ChriS - 2006-07-22, 21:03
Będę w Toruniu.Mam nadzieję ,że zdołamy do tego czasu zebrać kasę.
Bruner - 2006-07-22, 21:21
kirek napisał/a: | ChriS napisał/a: | A można na klubowe konto?Ja mam tylko firmowe i nie za bardzo mogę zbierać. |
To juz do prezesostwa albo do skarbnika. |
Nie widze przeciwwskazan, obgadam to jutro z Darkiem i napisze co i jak
nerwowy46 - 2006-07-22, 21:31
chłopaki na spokojnie do torunia mam zamiar dojechać na moim patencie chciałbym z wami się tam spodkać. a jak jest z policą w takim dni w tym toruniu? żucają się na bmki czy raczej luz. bo napewno stracę dowód jak to zobaczą w aucie a i pewno z taką noga nie moge prowadzić bo w świetlej prawa jestem niepełnosprawny i muszę mieć auto przerobione przez firmę która da mi na to chomologację. wiem sam sobie ją wydrukuję
ChriS - 2006-07-22, 21:41
Jak pojedziesz w kolumnie to nic nie zrobią,nie sprawdzają wszystkich beemek.
Chociaż Twoja trochę rzuca się w oczy
Pawel-e30 - 2006-07-22, 21:44
buahaha dziwne bo z kolumny tez zatrzymuja ...
Mojego ojca z kolumny sciagneli
nerwowy46 - 2006-07-22, 21:46
może trafię na jakiegoś wyrozumiałego policjanta. postaram się do kogoś podłączyć i dojechać. muszę tam być jest to dla mnie mega wyzwanie bo z bólu to się przekręce
lagadula - 2006-07-23, 18:48
Kompletny zestaw automatu kosztuje u moich ziomów 1000 PLN. Cena taka bo auto ma nowa chłodnice oleju do skrzyni. Co robimy ?
ChriS - 2006-07-23, 19:06
Herr Bruner jako skarbnik poradzi się szefostwa i da znać.Lagadula czy oni poczekają z tą skrzynią aż zbierzemy kasę?
Pawel-e30 - 2006-07-23, 19:10
konto klubowoe odpada z tego co sie dowiedzialem...
nie wiem czemu no ale nie chce mi się drążyć tematu
lagadula - 2006-07-23, 19:18
Powinni poczekac tylko, jak długo potrwa nam zbiórka ?
nerwowy46 - 2006-07-23, 19:35
lagadula a powiedz mi co jest jako zestaw ? co jest oprucz skrzyni za tą kasę? bo dowiadywałem się u mnie i chcą za gołą 7 / 8 stówek.
kamil.k - 2006-07-23, 19:44
lagadula napisał/a: | Kompletny zestaw automatu kosztuje u moich ziomów 1000 PLN. Cena taka bo auto ma nowa chłodnice oleju do skrzyni. Co robimy ? |
a kto to wszystko posklada do kupy
mozna tez juz zaczac szukac chetnego na czesci ktore zostana
ps.mozna by pisac do kogos zeby bylo wiadomo na ile osob dzielimy to 1000zl
nerwowy46 - 2006-07-23, 19:55
jeżeli chodzi o poskładanie to zrobią mi ci kolesie co robili mi ten patent z mojego rysunku. a części które zostaną to panowie ja kiedyś znów beęde chodził i i wciskanie sprzęgła będzie moja rechabilitacją także napewno kiedyś będę chciał powrócić do normalnej jazdy a automat przekazać komuś dalej jak będzie taka potrzeba.
lagadula - 2006-07-23, 20:03
Za 1000 PLN masz mieć wszystko co potrzebne do zamontowania automatycznej skrzyni w swojej wyscigówce.
Bruner - 2006-07-23, 21:48
Niestety, tak jak napisal Pawel - z klubowego konta w tym przypadku nie bedziemy mogli skorzystac. Pozostaje jedynie zbiorka na prywatne konto ktoregos z nas. Jesli chcecie to jako skarbnik moge sie tym zajac, chyba ze nie jestem godny zaufania Ale jesli juz zaczniemy ta zrzutke to prosze to potraktowac powaznie, zeby nie okazalo sie ze po 3 miesiacach zebralismy 300 zl i pozostanie nam tylko przepic to na jakims zlocie.
kamil.k - 2006-07-23, 22:09
to moze chetni (tacy jak ja ) zglosza sie do Brunera na pw i wtedy dowiemy sie na ile osob podzielic sume
im wiecej osob sie zglosi tym oczywiscie lepiej 8)
Bruner - 2006-07-23, 22:38
ok, mozemy to zrobic w ten sposob. Przykleje temat o zbiorce na offie, bo tu nie wszyscy zagladaja i info moze umknac, po ustalonym czasie podziele kwote przez liczbe osob i wysle do kazdego pw z nr konta i puszcze przelew do osoby ktora bedzie kupowac skrzynie. Ewentualnie kazdy moze napisac jaka kwote maksymalnie moze wplacic, zeby nie bylo zdziwienia. Moze byc czy ktos ma lepszy pomysl?
nerwowy46 - 2006-07-24, 09:01
a nie wiecie czy komputer może zostać ten co jest o 2.5l manuala?
Łukasz - 2006-07-24, 09:03
Prawdopodobnie chyba napewno komp jest inny w automacie i w manualu. 8)
lagadula - 2006-07-24, 09:21
Tu jest namiar na kolegów którzy maja ten zestaw. Ktoś kto sie zna niech wypyta co i jak. Wiem że to jest z 320i ale ma pasowac do 325. http://www.allegro.pl/my_page.php?login=volcano-v1
puz - 2006-07-24, 09:35
narazie nie widze tematu w offie w kazdym razie ja deklaruje pomoc mysle ze najlepiej bedzie zebrac liste chetnych jesli bedzie to spora grupa nie powinna sciepa wyjsc strasznie drogo. Podzielic rowno jesli bedzie to dla kogos za duza kwota da ile moze nad pozostała czesia bedziemy debatowac w razie koniecznosci. W kazdym razie czekam na nr konta
bmwm - 2006-07-24, 10:22
ech...
w e30 sterownik slnika jest ten sam w automacie i manualu!!!
Arczi e30 - 2006-07-24, 10:51
sluchajcie inaczej ... mozna zrobic u mnie w Plocku jest skrzynia automatyczna do ety jeszcze podlaczona ze wszystkim ... mysle ze cena bedzie polowa tak z 500zł za wszystko .. eta była sciagnieta z niemcowni stoi w Plocku na szrocie ... cena 500zł ... a z wawy do Plocka nie daleko jakby ktos moglby tu przyjechac i przy wymontowaniu stwierdzxic czy jest wszystko ... skrzynia moglaby poczekac bo nzam gosta ze szrotu .. i wiem ze niema na nia chetnych
BADYL - 2006-07-24, 11:01
puz napisał/a: | narazie nie widze tematu w offie w kazdym razie ja deklaruje pomoc mysle ze najlepiej bedzie zebrac liste chetnych jesli bedzie to spora grupa nie powinna sciepa wyjsc strasznie drogo. Podzielic rowno jesli bedzie to dla kogos za duza kwota da ile moze nad pozostała czesia bedziemy depatowac w razie koniecznosci. W kazdym razie czekam na nr konta |
Nie róbmy juz tutaj bałaganu dzisiaj bedzie napisany POST o sciepie narodowej.
Pawel-e30 - 2006-07-24, 16:53
Łukasz napisał/a: | Prawdopodobnie chyba napewno komp jest inny w automacie i w manualu. 8) |
lol Łukasz coraz bardziej mnie zaskakujesz
Komp moim zdaniem jest ten samo bo niby dlaczego miał by być inny?? 8)
Cooba - 2006-07-24, 17:43
Autko miodzio Pomysl z zakupem automatu dla kolegi bardzo mi sie podoba i chetnie doloze cos od siebie. Bruner PW juz polecialo
Pozdro.
nerwowy46 - 2006-07-24, 19:57
właśnie śię dowiedziałem ile tu u mnie będzie mnie kosztować przeżucenie skrzyni,wału,mostu,konsoli dźwigni pedału. po mega rabacie zrobią mi to za 400zł tak że ja zbieram na montaż tego wszystkiego. gożej jak się niedaj Bóg okarze że nie będzie działac że ze skrzynią było by coś nie tak to wtedy 400 razy 2 a tego już nie przebrnę. cieszę się że chcecie mi pomóc jestem bardzo wam wdzięczny z góry dziękuję Maciek
Bruner - 2006-07-24, 22:16
Tak jak obiecalem, na offie jest juz ogloszenie w sprawie zbiorki. Teraz pozostaje nam tylko trzymac kciuki za powodzenia calej akcji i czekac. Sa juz pierwsze zgloszenia, wiec mysle ze powinno sie udac
link do ogloszenia:
http://forum.beemka-klub....p=132386#132386
Grzesio - 2006-07-24, 22:23
Bardzo mi się podoba ta furka, powiedz mi czy przednią dokładke przerabiałeś sam czy gdzieś jest do dostania taka z tak ładnie wysuniętym dołem - orginalna taka nie jest
nerwowy46 - 2006-07-25, 05:14
Bruner bardzo dziękuję Ci iza to że mimo pewnie nawału swoich spraw znalazłeś czas aby zająć się całą sprawą. będe Wam dziękował wszystkim przy każdej okazji. niemogę wciąż uwierzyc ze robicie to dla mnie. DZIĘKI,STOKROTNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2006-07-25, 05:16 ]
Grzesio tak dobrze zauważyłes! jest przerabiana !
Melis - 2006-07-25, 15:04
Beemka KOZAK!!!
Jeszcze jakis ciekawy swap np 4.0, albo chociaż M50 lub M52 i jest odlot.
Naprawde ciekawy projekt! GRATULUJE!
Oczywiście także zadeklarowałem pomoc dla Ciebie
Duzo zdrowia i wytrwałości w rehabilitacji!
Pozdrawiam!
Felix BMW - 2006-07-27, 22:16
Fantastycznie oklejony samochodzik chyba swój tak przefasonuje !!
Menel - 2006-07-27, 22:22
felix, ale twoj odpada bo masz delfin metalik. nie bedzie takiego super efektu
casus maximus - 2006-07-31, 11:25
fura super. z jajem. podoba mi sie. widac ze wlozyles w to sporo pracy. ale pasja to pasja. pozdrawiam.
RoboCop - 2006-08-04, 06:34
foty jakie porobiłem na torze w Wyrazowie:
pare fotek jest też tu:
http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=16211
auto jest zrobione naprawde profi żadnej lipy!! ciekawie i ładnie prezentuje się też wnętrze obszyte tymi czarnymi materiami (zapomniałem nazw) ...
Mr X - 2006-08-13, 17:36
Auto super . Ja bym zmienił tylko felgi na takie z jakimi jeździły ///M-ki e30 w barwach Warsteinera .
southOFheaven - 2006-08-14, 09:49
czyli np takie bbsy jakie odrestaurowal Barabus.
pozdrawiam.
puz - 2006-08-14, 14:36
to moze barabus w ramach solidarnosci z kolega nerwowym kopsnie mu swoje RS koszt jedyne 3,5 tys jakie zainwestowal w nie hehhe jakby sie uparl to 325i by kupil
nerwowy46 - 2006-08-14, 18:56
dobre dam na zamianę moje azevy nie dajcie luz. już mega dużo od was dostałem wystarczy
lagadula - 2006-08-14, 18:59
Bierz jak dają !
nerwowy46 - 2006-08-14, 19:43
to znaczy jak ktoś jest świętym mikołajem to ok. jak mają być jeszcze bbs-y to biorę
Mr X - 2006-08-14, 20:13
Moje zdanie jest takie ze w e30 to tylko BBS-y lub Alpiny .
P.s
Fajnie że się tu wszyscy obdzielają jak tylko mają coś fajnego
REMUS - 2006-08-17, 00:51
albo keskiny.
Miki - 2006-08-18, 18:24
co wy z tymi keskinami? no nie wiem ale sporej grupie ludzi sie one nie bardzo podobaja
tomcat944 - 2006-08-18, 20:17
hej,
Keskin felga - dobra felga...
http://www.moto.allegro.p...?item=120595789
hihihi....
aczkolwiek do tego autka ta niekoniecznie, to mimo wszystko podtrzymuje swoje zdanie...
nerwowy46 - 2006-08-18, 22:03
Tylko BBS-RS prawda????
Menel - 2006-08-18, 23:33
keskiny 9' sa zjeb....zajefajne ale raczej do standatowego koloru czyli np.czarnego.
u nerwowego faktycznie tylko szprychy ala RS
ps. ktos ci nerwowy spartolil black hella . peklo pewnie komus szklo od dlugich a ze trudno dostac to wkleil inne od soczewki..ale to taki maly szczegol.
pzdr
nerwowy46 - 2006-08-19, 08:24
ja sam bo sam robiłem i faktycznie pękło ale niebawem będzie znów tak jak ma być. nie tak prosto rozklejic te wewnętrzne nie?
Miki - 2006-08-19, 09:39
nerwowy46 napisał/a: | Tylko BBS-RS prawda???? |
dokładnie a ze złotym środkiem w przypadku Twego autka to bedzie miooooooodzio
nerwowy46 - 2006-08-19, 14:35
ale temat cenowy mnie przerasta. i ciężko dorwać 16cali z 4/100 a z resztą te też oblecą dorwę tylko płaskie dekle i będzie dobrze. mnie wystarczy.
Miki - 2006-08-19, 14:55
najważniejsze aby właścicielowi sie podobalo
Sonny - 2006-08-19, 18:48
A nie myslales nad zalozeniem oryginalnych bbs-ow 15 bmw, srodek na zloto i wydaje mi sie , ze nie byloby zle.
dzikus - 2006-08-19, 19:25
Hej nerwowy przy rozklejaniu wewnetrznych nagrzej dobrze krawędz opalarką i powinno ładnie się rozejść bo klej się robi plastyczny tylko mała rada robi się cholernie gorące szkło i za pierwszym razem miałem pecherze po tym zabiegu...
duchPW - 2006-08-20, 21:07
Sonny napisał/a: | A nie myslales nad zalozeniem oryginalnych bbs-ow 15 bmw, srodek na zloto i wydaje mi sie , ze nie byloby zle. |
przy takim ospojlerowaniu 15" by całkiem gdzieś zniknęły - 16" to minimum
nerwowy46 - 2006-08-20, 21:19
myślałem nad 15kami ale nieeee dziwnie jakoś by to wyglądało. ayto na glebie i takie małe koła. przecież nie założe wysokiego profilu .
bmwm - 2006-08-20, 21:34
sa kaskiny jak chcesz
daj znac na pw sa do lukniecia pod czestochowa
Menel - 2006-08-20, 21:56
nerwowy46 napisał/a: | :oops: ja sam bo sam robiłem i faktycznie pękło ale niebawem będzie znów tak jak ma być. nie tak prosto rozklejic te wewnętrzne nie? |
opalarka w reke i jedziesz. tylko bez pospiechu. browarek w druga reke i podgrzewaj okolo 10 min, pozniej podgrzewaj i podwarzaj nozykiem delikatnie. ladnie zejdzie. pekaja tym ktorzy sie spiesza, mysla ze wystarczy 3-4 min i koniec
nerwowy46 - 2006-08-20, 21:59
w wolnej chwili pocwiczę z tą opalarką
[ Dodano: 2006-08-27, 10:39 ]
No panowie jestem pod wrażeniem niektorych beemeek.jak to zwykle bywa klasyki w dobrych rękach dopieszczone na maxa. e30tki niektore porobione z fantazją ale nie czepiam się bo to też kosztowało dużo pracy. i ma się podobać właścicielowi nie? ale poruszony do łez byłem E30 M3 na szerokiej lampie o jezuuu dlaczego ktoś tak popsół takie kultowe E30????? albo się nie zna ,albo rzecz gustu no w koncu jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą. cała impreza jak dla mnie ok. wreszcie mogłem poznać osobiście, nie wszystkich co prawda ale częsc ludzi co mi pomogli. naprawde jesteście spoko!!!!!
tomcat944 - 2006-08-31, 15:47
hej,
daj znac jak sie sprawy maja ze zmiana skrzyni...
wszyscy czekamy z niecierpliwoscia
pozdrawiam...
nerwowy46 - 2006-08-31, 16:09
No witka!!!! robi się mój dtm ale czekamy na śróby bo zapomniał koles wsadzić do kartonu ze wszystkimi gratami i szukamy węza górnego do chłodnicy bo okazuje się ze wszystko było wyciągnięte z wąskiej lampy a do 87r chłodnica miała wejścia w nieco innych miejscach. a ja mam 88.09 i jest małe opóźnienie. ale spokojnie jak ruszy to odrazu daję zdjęcia na forum.
RoboCop - 2006-09-13, 07:31
Maciek -pisałeś do mnie, ze skrzynka już w aucie - ale co z tempomatem???
nie dało się dołozyć?
nerwowy46 - 2006-09-13, 19:37
Nie nie dało rady bo to od starego modelu na waskiej lampie było. ale wszystko działa poprawnie. więcej pali ale jest zajefajnie.jeszcze raz dziękuje tym co się do tego przyczynili aaa i Bruner jak znajdzie chwile to wkleji zdjęcia automatu
Bruner - 2006-09-14, 16:09
Tak teraz wyglada wnetrze auta Nerwowego:
Gniewek89 - 2006-09-14, 16:56
ehhh piekna cóż można dodac. Mazy mi sie cos takiego ale w pomaranczowej oklejce.
Poki co to jeszcze prawka niemam hehe
PS Gratuluje Białej Królewny
lagadula - 2006-09-14, 17:01
Niektórym moze sie wydawac ze automatyczna skrzynia biegów i "wyscigówka"....
Otóż drodzy koledzy, w jednym z najlepszych aut rajdowych wszech czasów Toyocie Corolli WRC można było zaprogramowac skrzynie sekwencyjną aby pracowała w trybie automatycznym
P.S. jeszcze flok na podstawie lewarka, alu gałka i bedzie piknie. A tak wogóle to zazdroszcze ci wnetrza.
passer88 - 2006-09-14, 21:11
siema wypasione autko a co do marzen swoje marzenia tez niedawno spełniłem tylko auto mam troche w gorszym stanie ale na takie mnie było stac. dopiero dzisiaj przeczytałem ta historie o twojej bumie, fajnie ze są jeszcze tacy ludzie ktorzy nie myslą o pieniadzach tylko o tym zeby pomudz drugiemu. ktos napisał ze jestesmy prawie jak rodzina. mamy tą samą pasje i dogadujemy sie. na zlot tez kiedys bardzo chciał bym sie przejechac. ale nie mam jeszcze prawka i zarejestrowanego samochodu. i zloty są organizowane daleko....samochod pełen podziwu sukcesów na zlotach i zdrowia nerwowy.
nerwowy46 - 2006-09-15, 10:41
Helo witam wszystkich i ponownie wszystkim dziękuję. słuchajcie naprawdę na automacie 2.5l jeździ troszke spadła dynamika przy wyprzedzaniu przy większych prędkościach wzrosło spalanie ale naprawdę jestem zadowolony jak chcę to zmieni mi wszystkie biegi przy 2.500tyś/obr a jak chcę to dopiero przy czerwonym polu inteligentne urządzenie . jeszce nigdy tak swobodnie od dnia wypadku nie jeździłem autem. a co do lewarka dźwigni od biegów wczoraj zamontowałem oryginalną gałke z manuala taką co jest obszyta bukarą ( ala zamsz) ten sam materiał co mam na fotelach i razem z mieszkiem. słuchajcie wygląda to tak jak bym miał normalnie manual z tym że lewarek rusza się w przód i w tył jak sekwencja jedyny minus to to że nie mam zabezpieczenia tego przycisku co uniemożliwia zrzucenie z D na R i muszę uważać. ale mówie wam prestiż. tak że warsteiner jest w automacie to tylko słychać jak jedzie a jak stoji to normalny manual. poproszę znów brunera i może zgodzi się wstawic mi jeszcze zdjęcia z nowym lewarem.
Gniewek89 - 2006-09-15, 15:12
Ile teraz pali
nerwowy46 - 2006-09-15, 18:54
po mieście 21l a paliła 17l
LoveJoy - 2006-09-15, 19:09 Temat postu: automat Siema,
Nerwowy46, olej to co móią inni o automacie Olej to, bo wcale nie jest gorszy! Przykład? Proszę: moja Mama ma Peugeta 106, silnik 1,6 98KM(!!!!) w automacie. Nie mówię że objechała mnie (zachipowany i troszkę zmieniony bocian m40b18) ale zostawia w tyle astrę GSI!!!! Właśnie to sprawdziłem!!!!! Ci co mówią, że automat to szajs nie mają o nim pojęcia.....
Pozdro
LJ
kamil.k - 2006-09-15, 19:19
jesli palila ci 17L a teraz w automacie pali 21L to znaczy ze masz cos nie tak z autem albo bardzo ostro jezdzisz.
ze co astre GSi litosci , to auto idzie rowno z moim 8) a jak ma lekkie kolo zamachowe to mi odjezdza wiec prosze nie pisac ze ktos objechal GSi zdrowe GSi bo objechac zajezdzone GSi z lpg i zamiast kierowcy to zadna satysfakcja
LoveJoy - 2006-09-15, 19:33
ze co astre GSi litosci , to auto idzie rowno z moim 8)
nie wątpie, ale peugeot 106 to nieco mniejsze auto.....
a jak ma lekkie kolo zamachowe to mi odjezdza wiec prosze nie pisac ze ktos objechal GSi
stań Oplem obok mnie - moim bocianem objeżdżam GSI bez problemu - chcesz spróbować
zdrowe GSi bo objechac zajezdzone GSi z lpg i truskawka zamiast kierowcy to zadna satysfakcja[/quote]
To które objechałem Pugiem 106 (automat!!!) to była żadna frajda - auto w pełni sprawne, a jednak g... warte., jak każde GSI w oplu... JAk to mówią Niemcy: Optik, perfektion, eleganz, leistungQ! czyli .... JEDEN SZAJS!!!
Pozdr
LJ
nerwowy46 - 2006-09-15, 20:53
POWIEM AM ŻE Z POD ŚWIATEŁ IDZIE PIĘKNIE NIE MA STRAT DO 3 BIEGU. MÓWIĘ TYLKO ZE NIE MA TAKIEJ DYNAMIKI PRZY WYPRZEDZANIU Z PRĘDKOŚCI OD 100Km/h ALE JAK TAK POŚMIGAM JESZCZE Z TYDZIEŃ TO CHYBA NIE BĘDE CHCIAŁ INNEGO AUTA NIŻ Z AUTOMATEM A TO ZE PALI PONAD 20 TO SKRZYNIA NAPEWNO JEST OK PRAWĄ NOGĘ MAM ZDROWĄ WIĘC NIECO CIĘŻSZĄ 8) 8) W ŚRODĘ JADĘ DO WARSZAWY, A DOKŁADNIE DO OTWOCKA DO SZPITALA NA KONTROL TO JĄ PRZELITRAŻUJĘ NA TRASIE. TERAZ AKTUALNIE LITRAŻUJE JĄ W CYKLU MIESZANYM MIASTO , TRASA NAPISZĘ JUTRO JAK WYSZŁO.
puz - 2006-09-15, 22:54
nie pamietam ale czy Ty masz gazownie Nerwowy? te cyferki jakies kosmiczne moje 325i nie pamietam zeby zreralo wiecej niz 15 srednio 12-13l trase potrafilem zejsc nawet do 10l
na PB bywalo jeszcze lepiej na szkopskiej zupie autostrada 8l myslae ze pora na dobrego doktora
nerwowy46 - 2006-09-16, 05:25
Nie, no oczywiście że mam instaację podtlenku gazu gdzie bym dał radę z mojej wypłaty od państwa tankować benzynkę. to spalanie jest na gazie w trasie spada drastycznie nawet do 11l. ale tak to jest jak auto pali 15l pb to na gazie na zwykłej śróbie pali 30%więcej i dochodzi automat. napewno jest wszystko ok. może dzisiaj na wieczór napiszę jak wyszło w cyklu miasto/trasa
puz - 2006-09-16, 06:08
sroba i wszystko jasne!!! wywalilem ze swojej bety bardzo dobra instalke elpigaz na sonde z krokowym oddam po taniosci jak chcesz wal na pw.
pozdro puz
kamil.k - 2006-09-16, 07:32
GSi 1 i GSi 2 prawym zapisz jako 8) prosze sciagnij i napisz jeszcze raz ze objedziesz GSi
uwierz chlopaku , moj kolega mial astre GSi i E30 325i jednoczesnie wiec dobrze wiem ze to szybkie auto tylko jak zwykle trzeba umiec jezdzic.
szkoda ze astry juz nie ma bo czesto nia smigal na wawe .chetnie bym cie uswiadomil co jest szybsze 8)
co ty niby masz w tym bocianie ze taki jestes pewny wygranej zrozum jeszcze raz nie trafiles na zdrowe GSi i dobrego kierownika
nerwowy duzo za duzo ci pali mimo ze jest w automacie
Łukasz - 2006-09-16, 08:51
kamil.k napisał/a: | GSi 1 i GSi 2 prawym zapisz jako 8) prosze sciagnij i napisz jeszcze raz ze objedziesz GSi
uwierz chlopaku , moj kolega mial astre GSi i E30 325i jednoczesnie wiec dobrze wiem ze to szybkie auto tylko jak zwykle trzeba umiec jezdzic.
szkoda ze astry juz nie ma bo czesto nia smigal na wawe .chetnie bym cie uswiadomil co jest szybsze 8)
co ty niby masz w tym bocianie ze taki jestes pewny wygranej zrozum jeszcze raz nie trafiles na zdrowe GSi i dobrego kierownika
nerwowy duzo za duzo ci pali mimo ze jest w automacie |
No masz tu rację Kamil, a LoveJoy niezłą fantazję, tudzież wyobraźnię
Gsi są 2 wersje 125 i 150 KM, i tak jak np.323 może np. iść równo równo z tą słabszą, tak z tą 150konną miewa problemy także 325...
150 konny silnik opla jest jednym z fajnieszych oplowskich motorów i podatny na mody..
bociana 1.8 miałem i wiem co to objeżdża, a co nie, był juz tu jeden taki na forum co twierdził, ze jego 316i ma 9 sekund do paki (starzy forumowicze pamietaja) , na fire pokazałem mu jednak jeszcze bocianem, że miał około 12
1.8 m40 to nie jest ścigant, o nie.....
a co do francuzów to mam teraz clio II 1.4 16v 98 KM i 127 Nm 980 kg wagi w MANUALU i mimo, że ma katalogowe 10,5 do paki to nie porwałbym się na 8 zaworową Astrę i na wiele innych bym sie nie porwał
A Ty piszesz, że 1.6 automat w peżo to taka rakieta????
LoveJoy - Halo!!1 Tu ZIEMIAAA pozdro Kamil
GRATKI NERWOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nerwowy46 - 2006-09-16, 14:07
nie no gsi 150km chodzi a wręcz zap.... ja dawno temu miałem hondę crx i minimalnie odchodziłem od gsi ale crx to lekkie autko.
RoboCop - 2006-09-16, 18:46
nie chce mi się wracać do wcześniejszych wypowiedzi, więc wypunktuje:
1. Maciek co ma do rzeczy "wąska " czy "szeroka lampa" do tempomatu? nic nie powinna mieć, bo to się wkłada z e34 - Grześ przerabiał u siebie ten temat - może tu zajrzy i się odezwie (było o tym na Technicznym dawno temu)...
2.spalanie w 325i to sprawa naprawde bardzo indywidualna - mnie nigdy nie zszedł ponizej 12litrów LPG
3.nerwowy46 - jest zdajesie mechanikiem motocyklowym, tak prosty silnik jak M20 -to raczej nie ma dla Niego żadnych wielkich tajemnic chyba że się myle... to w związku z pkt2
nerwowy46 - 2006-09-17, 07:39
Tak silnik m20 faktycznie jest prosty i raczej nie ma przedemną żadnych tajemnic. tylko że z automatem mam pierwszy raz do czynienia. a z tym spalaniem to wiele czynników na to wpływa. sami wiecie postoje w korkach jak przyspieszam i w końcu sama jakość gazu . teraz w cyklu mieszanym miasto / trasa spalanie wyszło 15.6l do przyjęcia jak by tak zostało ale teraz zrobię smo miasto. napiszę jaki wynik jak wyjeżdrze gaz. a w środę pomykam na kontrol do szpitala za warszawę i wtedy zobaczymy ile wyjdzie na samej trasie.
jest dobrze i nie ma co psuć
nokerman - 2006-09-20, 07:48
Średnie spalanie mojej 325 w automacie to: na instalacji LPG 2 gen.
a jak klikniesz w tą ikonke zobaczysz jak to sie prezentowało na poszczególnych tankowaniach
moim zdaniem za dużo ci hajcuje, albo niezły rejser z ciebie
no ale z drugiej strony szkoda żeby warsteiner ostatni ze skrzyzowania zjeżdżał nie 8)
PZDR
lagadula - 2006-09-20, 07:59
OT:Jest jeszcze astra gsi 2.0 8v 115Km i tą da się objechac zdrowym ccs'em. Ja miałem 1.8 16v zhamowaną na 140 KM i 190 NM. Jechała równo z 2.0 16v 150 KM (do ok 160 KM/h , potem skrzyni nie starczało). Po wielu testach e36 325 i e30 325 miały podobne przyspieszenia. Założyłem krótką skrzynie od kadetta Gsi , przyspieszenie spadło o ok 1sek. (z 8,1 na 7,4). Wtedy kolega Subaru GT miał problemy , nie wspominajac o wiekszosci e36. Prawdą też jest że miałem opony z mieszanki sportowej i auto praktycznie nie mieszało na 2 i 3 biegu tylko jechało do przodu.
nerwowy46 - 2006-09-21, 03:17
Nie no panowie jest dobrze wczoraj wróciłem z wa-wy i po trasie przy prędkościach 120 / 140 spaliła niecałe 12.5l w cyklu mieszanym miasto trasa 15.6 l zostaje mi ją przelitrażować w samym mieście. pamiętam że na manualu na tej samej trasie paliła 11litr. jak na mieście zmieszczę się w 17tu litr. to będzie ok na takiej zwykłej instalacji na śróbę
[ Dodano: 2006-09-30, 16:49 ]
No i obleci nie ma tragedji w mieście i to przy normalnej jeździe 17.5l nie jest źle . tylko 0.5l wiecej niż na manualu.
Jacek E30 - 2006-11-23, 00:20
A tutaj moja sesja zdjęciowa tego bolida :
http://img299.imageshack.us/my.php?image=gley1.jpg
http://img299.imageshack....mage=bokkg0.jpg
http://img299.imageshack....age=kolaxq7.jpg
http://img134.imageshack....mage=tylfx5.jpg
Ja, Maciek i WARSTEINER we własnej osobie :
http://img134.imageshack....e=jaimacmu6.jpg
southOFheaven - 2006-11-23, 07:37
ladna masywna i widac ze ma power.
casus maximus - 2006-11-24, 18:34
ladna ladna...widzialem na zywca...co prawda jechal....ale ekstra...
Yakuzatti - 2006-11-24, 21:13
Fajnie sie prezentuje w masie innych aut
tomcat944 - 2006-11-25, 14:40
hej,
kazde biale e30 fajnie sie prezentuje w masie innych (ciemnych) aut....
ale to prawda - Nerwowego niunka jest wyjatkowa...
LUKAS - 2006-11-25, 15:00
tomcat944 napisał/a: | kazde biale e30 fajnie sie prezentuje w masie innych (ciemnych) aut....
|
Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości
ANDRZEJ-BIELAK - 2006-11-25, 16:45
LUKAS napisał/a: | tomcat944 napisał/a: | kazde biale e30 fajnie sie prezentuje w masie innych (ciemnych) aut....
|
Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości |
A JA Z WAMI SIĘ ZGADZAM W 100%
High-Tech - 2006-11-30, 18:36
Furka jest kozacka!!!
Miałem zamiar zbierać powolutku na e30 cabrio jako drugie autko, ale od dłuższego czasu przyglądam się twojej beemie. Chyba będziesz miał mnie na sumieniu, bo wszystko wskazuje na to, że zdecyduję się na robotę warsteiner II.
Na pewno to będzie trwać i zacznie się od szukania bazy, ale chyba WARTO.
Prowadziłeś jakąś kronikę swojego przedsięwzięcia?
Czy możesz się podzielić info na temat co, gdzie, jak i za ile.
Pytam się, bo może chcesz mieć jedynego warsteiner'a.
ps. Nerwowy - chyba od Ciebie kiedyś kupiłem spojler M-technika do mojej e30. Nie jestem pewnien, ale tak jakoś wszystko na to wskazuje.
pozdro
nerwowy46 - 2006-11-30, 19:16
AAAAAa rób tylko inny numer moze co? ja nie widzę problemu. a dokumentacje mam bardzo duża począwszy od sprowadzenia i całe przygotowania, po blacharce, potem malowanie u lakiernika, oklejanie ,i znów malowanie zdjęc mam chyba z 600. a spoiler jak był szary M-technik dwu częściowy do e30? to kiedyś taki sprzedawałem. Moim pomysłem jest zrobic replikę yagemaystera. ale teraz zbieram no operację i to jest tylko kwestia bardzo odległej przyszłości, choc fajnie by było mieć taką stajnie replik z dtm-u
Pietrek - 2006-11-30, 19:42
nerwowy46 ale chyba nie chcesz jej sprzedać ? Kiedyś widziałem ją chyba na ebay
Auto ma w sobie to coś. Pełen szacunek Ci sie za to autko należy !
Zdrowia życze
High-Tech - 2006-11-30, 22:36
To fakt - furka nerwowego jest na ebay'u - też widziałem, ale skoro potrzebna kaska na operację to wiadomo, że zdrówko ważniejsze. Bejca piękna, ale rzecz nabyta, zresztą jak widać w głowie nerwowego jest kolejny projekt.
Nerwowy - teraz już wiem, że spojlerek był od ciebie - ciemny szary metalik, hehe.
To jak można wydobyć od ciebie informacje o budowie takiej repliki - numer oczywiście, że się inny zrobi. Zresztą, żeby autko wyglądało jak twoje to na pewno będę potrzebował duuuuużo czasu - finanse.
Jak coś to daj info na prv lub jakoś tak.
dzięki z góry
ps. Może nawet łatwiej byłoby robić kilka fur naraz - te same naklejki - oprócz numerów, te same pasy m-power. Jak zbiorę kasę na start to się może ktoś dołączy.
A jakby chcieć pogodzic DTM z cabrio???
Yakuzatti - 2006-12-02, 13:32
Kurcze, ladnie to wyglada. Tylko inna felga i wieksza gleba.
Ciekawe ciekawe.
nerwowy46 - 2006-12-02, 14:36
Pietrek napisał/a: | nerwowy46 ale chyba nie chcesz jej sprzedać ? Kiedyś widziałem ją chyba na ebay
Auto ma w sobie to coś. Pełen szacunek Ci sie za to autko należy !
Zdrowia życze | oczywiście że bym ją sprzedał ale nie ma nikogo co by chciał mi zapłacić tyle pienięęesssy ile bym chciał , a ile ? sam nie wiem jak bym to policzył ile wpakowałem w to autko to . były jakieś oferty zamiany na jakieś terenowe auta, czy przednionapędowe. ale ja chcę ją sprzedać i zrobić nastempną replikę doskonalszą!!!!!!!! ja jestem taki że ,u mnie musi się coś dziać!!!!!!! bo takto czuję że zaczynam się starzeć, a jak mam coś do roboty to??? aż chce mi się żyć a przypomnę że mi troszkę trudno.z tymi śróbami wystającymi z nogi. i dlatego niebawem zobaczycie auto na alegro w licytacji jak to mówią nie muszę jej sprzedać ale jak się znajdzie g..... co kupi to zabieram z niej automat i dawaj następna. i moze wtedy 3.5l klatka itp!!!! a moze błotniki M3 i cała reszta? to tylko plany!!!!!!! ale?????????? kto wie?????????? bo przecierz ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy!!!!!!!!
Pietrek - 2006-12-02, 18:14
Nerwowy jak coś to mogę podbijać Ci aukcje
Następną replike widzisz w wąskiej lampie czy szerokiej ?
nerwowy46 - 2006-12-03, 09:25
ok. a następna to marzy mi się szeroka w ładnym stanie i zrobić ją na M3czyli błotniki,dach itp. ale warunek musiałbym tą niuńkę najpierw sprzedać
Tasior_KRK - 2006-12-03, 10:03
Nerwowy ale M3 to tylko wąska lampa. Tak wiec polecam pozostac przy waskiej bo jest najladniejsz
Wiem bo sam mam
adamwsb - 2006-12-03, 10:45
Nerwowy jak chcesz to mam do sprzedania oryginalny spoiler z M3 z dyfuzorem taki jak na DTM
nerwowy46 - 2006-12-04, 16:12
wiem że wąsaka wiem ale cięzko znaleźć ładną budę na wąskiej lampie. tzn chodzi mi o blache. a poza tym dramat mam bo warsteiner stoji i d...pa pposzła uszczelka pod głowicą. i na jakiś czas jestem bez auta. a wmoim przypadku ??? nie wychodzę z domu.!!!!!!!!!!!! bo żonki e30 ma manualną skrzynię i jestem unieruchomiony.
Miki - 2006-12-14, 17:27
Dzis po pracy kupuje GT a tu na okladce
zdjecie BMW Nerwowego
pozwolilem sobie zeskanowac artykuł poswiecony temu autku:
southOFheaven - 2006-12-14, 17:35
gratulacje malo kiedy beemka z forumowiczy gosci na lamach czasopism.
Miki - 2006-12-14, 17:39
pamietam kiedys było e30 Spektera w chyba Auto Świecie w porównaniu z Honda Civic sedan
Ratay - 2006-12-14, 20:16
Bardzo fajne zdiecia w GT Jak zobaczyłem na okładce to zaraz usmiech zagościł na mojej twarzy. GRATULACJE
tomcat944 - 2006-12-14, 20:23
hej,
Nerwowy, serdeczne gratulacje....
jestem dumny z tego, ze moglismy Ci pomoc "udoskonalic" Twojego Warsteinera...
zycze Ci takiego samego lub wiekszego zapalu przy realizacji kolejnego projektu...
Yakuzatti - 2006-12-14, 20:31
I czemu sie nie chwalisz?
GRATULUJE!
marekfl - 2006-12-14, 20:43
Siemka
Grulacje (szkoda by mi było sprzedac takie autko:-)
A swoją drogą to miło zobaczyć gdzieś w gazecie znajome auto
Pietrek - 2006-12-14, 20:58
I ja serdecznie gratuluje !
Nie wiem co napisać
wiechue30 - 2006-12-14, 21:27
od razu po wejściu do sklepu moją uwagę przykuła biała beemka z paskami i na azevach Gratulacje, pięknie zrobione autko
Grucha Jr - 2006-12-15, 09:52
GRATULACJE!!!
Ps. pomylili adres strony...
RoboCop - 2006-12-15, 13:30
Yakuzatti napisał/a: | I czemu sie nie chwalisz?
GRATULUJE! |
nerwowy46 czyli Maciek, jest w szpitalu(w OTWOCKU, tak nawiasem, bo tu sporo chłopaków z tego miasta) - przez to nie napisał o tym artykule.... przedwczoraj dzwoniłem do Niego i mówił, ze własnie ma się ukazać Jego sesja....
pzdr
tomcat944 - 2006-12-15, 17:36
hej,
Robo jak bedziesz rozmawial z Nerwowym to powiedz, ze trzymamy kciuki za powodzenie operacji...
i pozdrow go od nas...
evil - 2006-12-15, 18:39
przy okazji mam pytanie: kiedy Nerwowuy ganiał na torze w Posen i kiedy miał wypadek?!
Nerwowy, jak możesz, dawaj na PW!!!
Miki - 2006-12-15, 19:11
evil napisał/a: |
Nerwowy, jak możesz, dawaj na PW!!! |
? nie umiesz czytać ?
Tasior_KRK - 2006-12-16, 00:03
No ladnie ladnie
Jak najbardziej naleza sie GRATULACJE
Tomek3er - 2006-12-16, 10:43
Fajnie ze pokazali taka witna bemke i to jeszcze pokazali ile pracy w to włozył nerwowy...
Tylko adres zle napsiali www.beemka.pl
evil - 2006-12-16, 10:45
Miki napisał/a: | ??? nie umiesz czytać ? |
nie mowię że już i natychmiast...
Yakuzatti - 2006-12-16, 19:19
Pozdrowcie Macka ode mnie tez.
nerwowy46 - 2006-12-21, 09:30
Halo witam wszystkich!!!!!!!!! wreszcie jestem . dostarczono mnie do domu wczoraj w nocy ze szpitala. już nie mogłem tam wysiedzieć mam nawet jeszcze nie ściągnięte szwy i syczę z bólu. i nie mogłem nic napisać tak jak pisał robocop.z wiadomych przyczyn. dla mnie powiem wam super pamiątka ten reportaz w GT troszkę pokićkali bo przecież ostatni wypadek miałem na drodze a nie na torze, i adres klubu został źle wpisany . ale wychodzi na to że ktoś mnie nie słuchał jak zbierał informacje do tego druku. ale i tak wiecie komu dziękuję ? prawda?. no to super że wreszcie mogę znowu być na forum . pozdrawiam wszystkich i ŻYCZĘ ZDROWYCH ,WESOŁYCH I BEZPIECZNYCH ŚWIĄT ABYŚCIE ZAWSZE DOJEŻDRZALI Z PUNKTU A DO PUNKTU B I Z POWROTEM .
Yakuzatti - 2006-12-21, 19:03
Nerwowy, milo nam Ciebie witac
Jak sie czujesz, jak dlugo nie bedziesz mogl jezdzic?
ADC - 2006-12-21, 19:08
Rowniez wszystkiego naj a buma w GT -miod po prostu rewelka
MAJSU - 2006-12-21, 19:26
Sorry za OT... ADC to jak z tym numerem ? Priva ci wysłałem...
marekfl - 2006-12-21, 19:40
Siamka
Nerwowy wszystkiego naj kupiłe dzis specjalnie ten numer GT
ps. A jak tam auto sprzedałes w końcu??
kamil.k - 2006-12-21, 20:05
MAJSU_WuWuA napisał/a: | Sorry za OT... ADC to jak z tym numerem ? Priva ci wysłałem... |
czlowieku Adam to pijok i bez tego to nic z nim nie załatwisz
nerwowy46 - 2006-12-21, 21:00
w warsteinera wsiadłem dzisiaj. co prawda krwawię jeszcze jak laska co miesiąc bo mam jeszcze szwy do ściągniecia. gożej było wysiąść bo poprostu z bólu to aż sobie język przygryzłem ale jestem niestety zawzienty i musiałem. nie wiem o co pyta kolo z tym numerem. historia po części jest opisana w GT ale nie wszystko .jak już mówiłem nie słuchano mnie wystarczająco uważnie. bo woli sprostowania to ostatni wypadek miałem na ulicy, a napisano ze na torze, a z numerem jest tak ze od ponad 10 lat jestem fanem valentino rossiego . dla mniej obcykanych siedmiokrotny mistrz świata w wyścigach motocyklowych.który ma na swojej maszynie 46 jak startowałem w imp w klasie amatorów to postanowiłem mieć taki sam numer i od tamtej pory ciągnie się za mną wszędzie.mam nadzieję że pozbieram się do stycznie bo wtedy u nas na torze kartingowym odbędą się zawody z okazji wielkiej orkiestry i mam zamiar wystartować.moim warsteinerem
Pietrek - 2006-12-22, 13:12
nerwowy46 Trzymamy kciuki ! dasz rade !
Yakuzatti - 2006-12-22, 13:24
Kazdy w Ciebie wierzy
emaloo - 2006-12-22, 13:25
Ja również trzymam kciuki! Zdrowych i wesołych... Kuruj sie!
pozdro!
ogolny - 2006-12-22, 18:04
Wracaj do zdrowia,spokojnych Świąt.
evil - 2006-12-22, 21:52
nerwowy46 napisał/a: | z numerem jest tak ze od ponad 10 lat jestem fanem valentino rossiego |
to akurat trochę przykre... Go Green, Or Go Home!!!
nerwowy46 - 2006-12-23, 12:16
evil napisał/a: | nerwowy46 napisał/a: | z numerem jest tak ze od ponad 10 lat jestem fanem valentino rossiego |
to akurat trochę przykre... Go Green, Or Go Home!!!
| evil????? nie kumam??? co jest przykre?????????? to że 46 nie został po raz ósmy mistrzem świata???? czy to że podziwiam VR jako największe objawienie ostatniego dziesięciolecia????? wcale się tego nie wstydzę że mu kibicuję. i mimo że nie zdobył tytułu w tym roku i tak jest najlepszy. coś czuję że też chyba się interesujesz takim sportem????? mam rację????? dawaj na pw. pozdro!!!!!!!!!
marekfl - 2006-12-24, 08:46
Siemka
Nerwowy ma nadzieje że zobacze twojego Warsteinera zanim znajdzie się kupic.
Pozdrawiam i życze jak najszybszego powrotu do formy!!
tomcat944 - 2006-12-25, 19:14
hej,
Nerwowy ciesze sie, ze wyszedles ze szpitala.....
mam nadzieje, ze w miare szybko zobaczymy sie gdzies na trasie... lub zlocie...
wracaj szybko do zdrowia...
nerwowy46 - 2006-12-26, 13:05
tomcat944 napisał/a: | hej,
Nerwowy ciesze sie, ze wyszedles ze szpitala.....
mam nadzieje, ze w miare szybko zobaczymy sie gdzies na trasie... lub zlocie...
wracaj szybko do zdrowia... | już śmigam niunią tak że dochgodzę do siebie chciałbym się wybrac na bmw track dey to będzie okazja pogadać. pozdro!!!!!!!!
evil - 2006-12-27, 09:45
nerwowy46 napisał/a: | coś czuję że też chyba się interesujesz takim sportem????? mam rację????? dawaj na pw. pozdro!!!!!!!!! |
eee... dopiero teraz skumałeś?!
tyle tylko, że ja wolę WSBK, niż Moto GP.
no i kibicuję Zielonym...
kaplanek - 2007-09-16, 01:28
Jestes przekonany na 100%
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3403613
lesiek - 2007-09-16, 14:52
Nerwowy, czemu sprzedajesz
nerwowy46 - 2007-09-16, 16:29
Bo w głowie zrodził się następny pomysł. jak nie wypali to może się przesiądę na 328 coupe i powoli zacznę coś budować znów na e30. ale przecież nie sprzedam bo większość oglądających to ogłoszenie myśli sobie o jaki cwaniak myśli że se pomalował tak auto to mu ktoś da 15tysi. tylko większość ludzi z forum wie że ktoś kto poświęca tyle czasu swojemu e30 i wkłada tyle śrutu w nie wie co to znaczy, a do sprzedaży podchodzę tak jak się znajdzie gł...... to kupi ja nie muszę się go pozbywać. bez awaryjne doinwestowane ale jak ktoś położy mi takie pieniąse to otrę łzy i trudno robię następną doskonalszą
casus maximus - 2007-09-16, 16:42
nerwowy46 napisał/a: | Bo w głowie zrodził się następny pomysł | .
jesli bedzie rownie udany jak Warsteiner to juz sie nie moge doczekac.
Piotr_1 - 2007-09-17, 01:06
Obawiam się że musi być jeszcze lepszy i domyślam się że z większą mocą
lesiek - 2007-09-17, 10:49
Maciek, uspokoiłeś mnie mam nadzieje ze nie kupi tego jakiś imbecyl. Najfajniej jak by kupił to ktoś z forum
|
|